Jalkapallo: PSG:n maalitykin Edinson Cavanin terveiset Liverpoolille: Päästäkää Luis Suárez pois - Valioliiga - Ilta-Sanomat

PSG:n maalitykin terveiset Liverpoolille: Päästäkää Suárez pois

Paris Saint-Germainin ja Uruguayn maajoukkueen hyökkääjä Edinson Cavani on ilmaissut tukensa Liverpoolista pois haikailevalle maanmiehelleen Luis Suárezille.

Edinson Cavani tukee Luis Suarezia.­

11.8.2013 15:57

Cavanin mukaan Liverpoolin pitäisi palkita uskollisuus, jota Suárez osoitti viime kesänä Liverpoolia kohtaan. Tähtihyökkääjällä oli tuolloin mahdollisuus siirtyä Juventukseen, mutta hän päätti jäädä Liverpooliin tavoittelemaan Mestarien liigan paikkaa.

- Liverpoolin valmentaja [Brendan Rodgers] voi puhua lojaalisuudesta ja kunnioituksen puutteesta, mutta ehkä hänen olisi syytä perehtyä siihen, mitä nämä sanat merkitsevät, Cavani kommentoi Daily Mailin mukaan.

- Luisilla oli viime vuonna mahdollisuus liittyä Juventuksen kaltaiseen suurseuraan, joka voitti lopulta Italian mestaruuden. Sen sijaan hän päätti jäädä ja jatkaa taistelua Liverpoolissa. Sitä voi kutsua lojaalisuudeksi.

Cavani kertoo keskustelleensa Suárezin kanssa asiasta. PSG:n hyökkääjän mukaan Suárezille oli luvattu, että hän saa jättää seuran, mikäli Liverpool ei selviydy Mestarien liigaan.

- Olen kuullut hänen sopimukseensa liittyvistä asioista. Olin siinä käsityksessä, että hän lähtisi, mikäli seura ei pelaisi Mestarien liigassa, Cavani kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?