Valioliiga: Paolo Di Canion karu rangaistus - ei ruokaa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigavalmentajan karu rangaistus - ei ruokaa

Sunderlandin manageri Paolo Di Caniosta on kirjoitettu liki kaikki mahdollinen ja mahdotonkin. Silti italialainen löytää aina uusia tapoja säväyttää.

Sunderlandin manageri Paolo Di Canio (vas.) ja kapteeni John OShea.­

9.8.2013 12:25

Sunderland kaatoi tanskalaisen FC Midtjyllandin 1-0 Adam Johnsonin maalilla. Esitys ei kuitenkaan tyydyttänyt Di Caniota. Daily Mirrorin mukaan italialainen ei pitänyt pelaajiensa asenteesta ja rangaistukseksi kielsi joukkuetta syömästä ottelun jälkeen.

- En ole tyytyväinen. Asenteemme oli huono – ja se on avaintekijä. Voimme puhua taktisista tai teknisistä asioista mitä tulee kehittää, mutta asenne on yksi asia, mistä ei koskaan tiedä, Di Canio kertoi medialle ottelun jälkeen.

Kovana kurinpitäjänä tunnettu takavuosien pelaajalegenda joutui luopumaan nälkiinnyttämisaikeistaan, kun joukkueen bussi oli myöhässä. Pelaajat saivat lopulta käydä kiinni pastabuffetiin.

- Osa pelaajistani on uusia, joten olisin ylimielinen jos kuvittelisin oppivani heidän asennetasonsa parissa tunnissa. Silti, tämä oli suuri mahdollisuus monelle näyttää osaamisensa, mutta osa epäonnistui tehtävässä.

Millainen rangaistus onkaan edessä, jos ja kun Sunderland ei jossain vaiheessa voita peliään?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?