Englannin Valioliiga: Entinen Liverpool-tähti John Barnes haukkuu Luis Suarezin: "Hän luulee olevansa ylivertainen" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Entinen Liverpool-tähti haukkuu Suarezin: "Hän kuvittelee olevansa ylivertainen"

1980- ja 1990-luvulla Liverpoolissa yli 300 ottelua pelannut John Barnes on ottanut kantaa Luis Suarezin käyttäytymiseen.

Luis Suarez haluaa väkisin siirron pois Liverpoolista.­

8.8.2013 21:21

Suarez on kesän aikana yrittänyt useaan otteeseen saada siirron pois Liverpoolista, joka ei ole kuitenkaan suostunut uruguaylaishyökkääjän vaatimuksiin.

The Telegraph -lehden haastatteleman Barnesin mukaan Suarezin käyttäytyminen on tyypillistä nykypäivän jalkapalloilijoille, joilla on usein liioiteltu näkemys itsestään. Syy ongelmaan on Barnesin mielestä kannattajissa, jotka ovat luoneet supertähtikulttuurin palvomalla pelaajia.

- Media ja etenkin fanit ovat hehkuttaneet pelaajia liiaksi. Se on johtanut siihen, että tietyt pelaajat ajattelevat olevansa parempia kuin seurakaverinsa ja seuransa, Barnes sanoi Telegraphille.

Arsenaliin siirtoa yrittävä Suarez on kertonut lähtöhaluihinsa syyksi Liverpoolin kyvyttömyyden selvitä Mestarien liigaan. Tätä selitystä Barnes ei hyväksy.

- Suarezin ja Fernando Torresin kaltaiset pelaajat ajattelevat, että seuran kärsimät tappiot ovat heidän joukkuekaveriensa syytä. Vika ei ole koskaan heissä.

- Suarez kuvittelee olevansa ylivertainen, mutta oikeasti hänen täytyy alkaa ottaa vastuuta, Barnes sanoi.

Arsenal on tarjonnut Suarezista 40 miljoonaa puntaa. Tarjoukseen sisältynyt lisäpunta on aiheuttanut kiistan Liverpoolin ja Suarezin välille. Suarezin mukaan sopimuksessa on ollut pykälä, jonka mukaan hän on vapaa siirtymään haluamaansa seuraan, mikäli tarjous ylittää 40 miljoonaa puntaa. Liverpoolin mukaan kyseisessä tapauksessa sen on neuvoteltava siirrosta, mutta pelaajan päästämispakkoa ei ole.

John Barnes oli Liverpoolin kantavia voimia kymmenen vuoden ajan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?