Valioliiga: Liverpool näytti floppihankinnalleen Stewart Downingille ovea - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Liverpool näytti floppihankinnalleen ovea

Liverpool on ilmoittanut keskikenttämies Stewart Downingille, että hän on vapaa etsimään itselleen uuden seuran. Asiasta kertoo Daily Mail.

Stewart Downingin aika Liverpoolissa on päättymässä.­

6.8.2013 18:28

Downing, 29, siirtyi Liverpooliin 20 miljoonan punnan (noin 23 miljoonalla eurolla) kesällä 2011 Aston Villasta. Englannin maajoukkueessa pelanneen Downingin odotettiin ottavan ison roolin Anfield Roadilla.

Toisin kävi. Downingilla oli alusta lähtien vaikeuksia löytää paikkansa Liverpoolissa. Kentälle päästyään Downing ei esittänyt ihmeitä. Hän on pelannut Liverpoolissa 65 ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia.

Ainakin Newcastlen, West Hamin ja Downingin entisen seuran Middlesbroughin tiedetään olleen maajoukkuemiehen kintereillä. Liverpoolin uskotaan pyytävän Downingista 5 miljoonan punnan (noin 5,8 miljoonan euron) siirtokorvauksen.

Downing on yksi monista Liverpoolissa viime vuosien aikana epäonnistuneista isoista hankinnoista. Tunnetuin lapsus sattui, kun Liverpool hankki hyökkääjä Andy Carrollin Newcastlesta 35 miljoonalla punnalla (noin 40 miljoonalla eurolla. Carroll eionnistunut lyömään läpi Liverpoolissa ja siirtyi kesällä 15 miljoonalla punnalla (noin 17 miljoonalla eurolla) West Hamiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?