Jalkapallo: Gareth Balen ME-siirto toteutuu lähipäivinä? - Real-pomo lähetti luottomiehensä neuvottelemaan - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Balen ME-siirto toteutuu lähipäivinä? - Real-pomo lähetti luottomiehensä neuvottelemaan

Valioliigaseura Tottenham Hotspurin puheenjohtaja Daniel Levy käy Yhdysvalloissa keskusteluja Real Madridin johdon kanssa huippuhyökkääjänsä Gareth Balen myyntisummasta, kertoo brittilehti Daily Mail.

Gareth Bale saataa olla kohta maailman kallein jalkapalloilija.­

5.8.2013 9:29

Realin puheenjohtaja Florentino Perez on lähettänyt luottomiehensä Enrique Sanchez Gonzalezin Miamiin, jossa Gonzalezin on tarkoitus kuulla Levyn viimeiset vaatimukset maailmanennätysluokan siirrosta. Spurs ja Real ovat myös sopineet myös ajankohdasta, jolloin Levy ja Perez tapaavat.

Brittilehden mukaan Balen myyntisumma on 87 miljoonaa puntaa eli 99,8 miljoonaa euroa. Toistaiseksi historian kallein pelaaja on Cristiano Ronaldo. Real Madrid osti hänet Manchester Unitedista 91,8 miljoonalla eurolla vuonna 2009. Levy vaatinee Realilta samanlaista maksusuoritusta kuin Ronaldon tapauksessa. Tuolloin koko siirtokorvaus pulitettiin etukäteen.

Tottenham vaatii kaupassa lisäksi Realin hyökkääjälupausta Alvaro Morataa. 20-vuotiasta Real-kasvattia on verrattu vuosituhannen vaiheessa Los Blancosissa maaleja mättäneeseen Fernando Morientesiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?