ManU-manageri saa lokaa niskaansa: "Esihistorialliset harjoittelumetodit"

Julkaistu:

VALIOLIIGA
Manchester Unitedin tuore manageri David Moyes ei ole toistaiseksi vakuuttanut kaikkia siitä, että juuri hän on oikea mies jatkamaan Sir Alex Fergusonin paikalla.
Muun muassa Barcelonan, Chelsean ja Manchester Cityn kanssa työskennellyt hollantilainen kuntovalmentaja Raymond Verheijen kutsui Twitter-tilillään Moyesia "dinosaurukseksi" ja syytti skottimanageria hyökkääjä Robin van Persien loukkaantumishuolista.

- Moyes sanoi Sydneyssä. "olemme tällä viikolla ylikuormittaneet Robinia saadaksemme hänet kuntoon".  Ja sitten hän [van Persie] sai lihasvamman Japanissa. Pistää todella miettimään, kuinka nämä esihistorialliset harjoittelumetodit voivat olla edelleen käytössä korkeimmalla tasolla, Verheijen hämmästeli.

Van Persie tunnetaan pelaajana, jolla on taipumusta loukkaantua herkästi. Toistaiseksi hänen pre-seasoninsa on mennyt piloille erilaisten pikkuvaivojen takia. Verheijenin mukaan syynä tähän ovat Moyesin pitämät raskaat harjoitukset.

- Ainoa keino ratkaista ongelmat Jurassic Parkissa on parantaa näiden dinosaurusvalmentajien, harjoitteluklovnien ja tieteiscowboyden koulutusta.

Moyes, 50, siirtyi Manchester Unitedin manageriksi kesän alussa Alex Fergusonin jätettyä paikkansa 27 vuoden jälkeen. Moyes työskenteli ennen Unitediin liittymistään 11 vuotta Evertonin valmentajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt