Valioliiga: Liverpool-tähti Luis Suárez voitti taistelun - neuvottelut Arsenalin kanssa alkoivat - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Liverpool-tähti voitti taistelun - neuvottelut Arsenalin kanssa alkoivat

Liverpoolin tähtihyökkääjä Luis Suárez on saanut luvan neuvotella siirrosta Arsenaliin. Asiasta kertoo brittilehti Daily Star.

Luis Suárez ei halua jatkaa Liverpoolissa.­

25.7.2013 10:22

Liverpool on aiemmin hylännyt Arsenalin 40 miljoonan punnan (noin 46 miljoonan euron) tarjouksen Suárezista ja ilmoittanut, ettei joukkueen viime kauden maalikuningas ole myytävänä.

Liverpool kielsi myös Suárezia keskustelemasta Arsenalin kanssa mhdollisesta siirrosta. Kiellosta harmistunut Suárez ei kuitenkaan tyytynyt seuran päätökseen. Lopulta seuran oli Daily Starin tietojen mukaan annettava Suárezille lupa keskustella muiden seurojen kanssa.

Suárez pelasi keskiviikkona 18 minuuttia harjoitusottelussa Melbourne Victoria vastaan. Vaihdosta kentälle tullut Suárez teki esityön Iago Aspasin viimeistelemään maaliin, mutta muuten hänen esityksensä näytti brittimedian mukaan aneemiselta.

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers yritti ottelun jälkeen valaa uskoa siihen, että Suárez nähdään Liverpoolin paidassa myös ensi kaudella.

- Hän on yhä erittäin selvästi Liverpoolin pelaaja. Tulevien viikkojen aikana meidän on varmistettava, että hän on kunnossa ja valmiina alkavaan kauteen.

- Arsenalin tarjouksesta minulla ei ole mitään raportoitavaa. Keskusteluja on käyty ainoastaan minun ja Luisin välillä, Rodgers kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?