Valioliiga: Manchester Cityn tähtipelaaja Samir Nasri: "En ole ruma ankanpoikanen" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester Cityn tähtipelaaja: "En ole ruma ankanpoikanen"

Manchester Cityn ranskalaiskeskikenttämies Samir Nasri on loukkaantunut saamastaan kritiikistä.

Samir Nasri (edessä) paheksuu saamaansa arvostelua.­

23.7.2013 8:29

Nasri sai viime kaudella Cityn ex-managerilta Roberto Mancinilta harvinaisen suorasanaisia moitteita. Mancinin mukaan Nasrin asenne ei ollut riittävän hyvä huipputasolle ja hän oli suurimman osan ajasta vain 50 prosenttisesti kunnossa. 

Nasrin mielestä Mancinin kritiikki oli kohtuutonta. Ranskalaispelaajan mukaan monet häntä koskeneista kommenteista olivat valheita ja hänet tuotiin mediassa esiin usein väärässä valossa.

- Tunnen oloni nyt rentoutuneeksi, mutta muutamat viimeiset kuukauden olivat vaikeita. Oli useita hetkiä, jolloin olin epäileväinen ja jouduin arvioimaan tilannettani uudelleen. Osa saamastani kritiikistä koski minuun ja paljon pahoja asioita sanottiin, Nasri kertoo Fifan virallisella sivustolla.

- Hyväksyn kritiikin, kunhan se on oikeutettua. Tiedän tehneeni virheitä, mutta en ole se ruma ankanpoikanen, jollaisena osa ihmisistä minut näkee.

Nasri, 26, on päätynyt julkisuuteen aiemmin pelitaitojensa ohella kuumaverisen luonteensa vuoksi. Hän muun muassa solvasi ranskalaista toimittajaa viime kesän EM-kisojen yhteydessä. Tapauksen vuoksi Nasri sai kolmen ottelun pelikiellon maajoukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?