Valioliiga: Manchester Cityn ex-manageri Roberto Mancinin katkera tilitys: "Potkuille ei mitään syytä" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester Cityn ex-managerin katkera tilitys: "Potkuille ei mitään syytä"

Manchester Cityn peräsimestä potkut viime kauden jälkeen saanut manageri Roberto Mancini on edelleen katkera seuran päätöksestä. 

Roberto Mancini ei ymmärrä potkujaan Manchester Citystä.­

4.7.2013 23:05

Mancinin mukaan hän teki "tavattoman loistavaa" työtä Manchester Cityn managerina. Sen vuoksi potkut ovat italialaisluotsin mielestä käsittämättömät.

- Vielä nyt lähes kaksi kuukautta myöhemmin en ymmärrä sitä. Se on edelleen tuskallista, myönnän sen. Olisin ansainnut mielestäni enemmän kunnioitusta sen vuoksi, mitä olin tehnyt Manchester Cityn hyväksi, Mancini vuodattaa The Sunin haastattelussa.

Mancini aloitti Cityn managerina vuonna 2009. Seurajohto asetti hänelle tavoitteeksi Valioliigan mestaruuden kolmen vuoden sisällä.

- Arabiomistajat soittivat minulle ja sanoivat: "haluamme mestaruuden kolmen vuoden sisällä". Voitin sen toisena vuonna.

Liigamestaruuden lisäksi Manchester City saavutti Mancinin alaisuudessa FA Cupin ja Commynity Shield -ottelun voiton. Community Shieldissä kohtaavat Valioliigan mestari ja FA Cupin voittaja.

- Huonoimmalla kaudellani eli viime kaudella hävisin cupin finaalin ja tulin toiseksi liigassa. Numerot ovat selkeät. Näillä potkuilla ei edelleenkään ole mitään syytä, Mancini puhisee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?