Englannin Valioliiga: Newcastlen fanit raivoissaan - Joe Kinnear kutsui luottopelaaja Yohan Cabayeta "Kebabiksi"! - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Newcastlen fanit raivoissaan - pomo kutsui luottopelaajaa "Kebabiksi"!

Valioliigaseura Newcastle Unitedin urheilujohtajaksi sunnuntaina nimitetty Joe Kinnear on lyhyessä ajassa saanut aikaan paljon hämmennystä, kertoo englantilaislehti DailyMail.

18.6.2013 21:21

Kinnearilla, 66, on edessään kivinen tie saadakseen Newcastle-fanit taakseen. Edellisen kerran Kinnear oli töissä Newcastlessa päävalmentajana kaudella 2008-2009, jolloin historiarikas seura putosi nöyryyttävästi ulos Valioliigasta.

Sunnuntaisen urheilujohtajaksi nimityksensä jälkeen Kinnear on joutunut jälleen negatiiviseen valoon. DailyMailin mukaan hän on puhunut julkisuudessa seuran väestä erilaisilla lempinimillä, joista pöyristyttävin on keskikenttätähti Yohan Cabayen kutsuminen "Kebabiksi".

Lisäksi Kinnear on väittänyt olleensa luottovahti Tim Krulin hankinnan takana. Erikoisen väitteestä tekee se, että Krul siirtyi Newcastleen vuonna 2006 ja Kinnear vasta kaksi vuotta myöhemmin.

Newcastlen kannattajien twitter-sivulle on sunnuntaista lähtien valunut negatiivisia viestejä Kinnearin nimityksen johdosta.

Lue DailyMailin artikkeli tästä.

Tästä linkistä Newcastle-fanien twitter-sivustolle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?