Valioliiga: Laurent Koscielny torjuu Bayernin ja Barcelonan kosiskelut - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Tämä huippupelaaja torjuu Bayernin ja Barcelonan kosiskelut

Arsenalin luottopuolustaja Laurent Koscielny on jatkamassa uraansa lontoolaisseurassa, vaikka tarjolla olisi todellisia huippuvaihtoehtoja.

Laurent Koscielny (kesk.) laukoi Arsenalin Mestarien liigaan.­

18.6.2013 15:06

Koscielny, 27, nousi päättyneellä kaudella Valioliigan parhaiden keskuspuolustajien joukkoon. Erityisesti kevätkaudella Koscielny oli jopa sarjan paras omalla pelipaikallaan.

Koscielny laukoi muun muassa päätöskierroksella upean volleyn Newcastlen verkkoon. Maali ratkaisi Arsenalille paikan ensi kauden Mestarien liigassa. Koscielny syrjäytti loisto-otteillaan Arsenalin kapteenin Thomas Vermaelenin avauskokoonpanosta.

Vahva kausi ei ole jäänyt huomiotta. The Sunin tietojen mukaan Koscielnyn perässä ovat viime vuosien menestyneimmät seurat Bayern München ja Barcelona.

Koscielny on kuitenkin hiljattain ilmoittanut manageri Arsène Wengerille, että hän viihtyy erinomaisesti Lontoossa eikä siirto muualle kiinnosta häntä.

Koscielnyn jääminen olisi Arsenalin kannalta äärimmäisen tärkeää, sillä vähälle peliajalle jäänyt kapteeni Thomas Vermaelen on lähtökuopissa ja kookas saksalaistoppari Per Mertesacker tarvitsee ehdottomasti rinnalleen monipuolisemman topparin. Viime kaudella Koscielny muodosti Mertesackerin kanssa toimivan parin Arsenalin alakerrassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?