Valioliigatähti Christian Benteke lataa: Teen mitä haluan - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigatähti lataa: Teen mitä haluan

Aston Villan belgialainen keskikenttämies Christian Benteke on haluttu pelaaja kesän siirtomarkkinoilla. Ongelmana on, ettei hänen nykyinen seuransa ole halukas luopumaan tähtipelaajastaan.

Christian Benteke (vas.) teki kauden aikana 19 liigamaalia.­

24.5.2013 11:38

Benteke, 22, siirtyi Aston Villaan viime syksynä belgialaisesta Genkistä. Hän nousi heti ensimmäisellä kaudellaan Valioliigan tehokkaimpien hyökkääjien joukkoon. Benteke iski liigassa 19 osumaa ja oli Valioliigan maalipörssin neljäs.

Brittilehti The Sunin mukaan Benteken perässä ovat Valioliigaseuroista ainakin Tottenham, Arsenal, Manchester City ja Chelsea. Benteken mukaan hän aikoo ottaa urallaan uuden askeleen sopivan tarjouksen osuessa kohdalle, riippumatta siitä, mitä Aston Villalla on sanottavanaan.

- Jos Aston Villa sanoo, että minun on jäätävä, en välttämättä hyväksy sitä. En halua missään tapauksessa tuntea, että en saanut urallani kaikkea irti. Haluan saada kaiken, Benteke napauttaa.

Benteken mukaan suuressa seurassa pelaaminen on jokaisen huippujalkapalloilijan unelma, eikä sen toteutumista pidä estää, mikäli tilaisuus tulee eteen.

- Jos minulle tulee mahdollisuus siirtyä Arsenalin kaltaiseen seuraan, olen varma, että löydämme sellaisen kompromissin, jossa jokainen osapuoli voittaa, Benteke sanoo. 

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?