Valioliiga: Arsenal molari: ”Tottenhamin eväät ei riitä” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Arsenal molari: ”Tottenhamin eväät ei riitä”

Englannin Valioliigassa on käynnissä ratkaisun hetket, kun lontoolaisjoukkueet taistelevat ensi kauden Mestarien liiga -paikoista. 

Arsenalin maalivahti Wojciech Szczesny ei usko Tottenhamiin.­

7.5.2013 8:29 | Päivitetty 7.5.2013 0:08

Manchesterin seurat United ja City ovat ykkönen ja kakkonen, mutta sen jälkeen sijat 3-5 ovat täysin auki. Niistä taistelevat Arsenal, Chelsea ja Tottenham.

Henkinen sodankäynti on alkanut joukkueiden kesken. Viimeisimpänä vettä myllyyn heitti Arsenalin maalivahti Wojciech Szczesny.

- Tottenhamilla ei ole tarpeeksi laatua. Jos me voitamme jäljellä olevat kaksi peliä uskon sen riittävän, koska Chelsea ja Tottenham kohtaavat vielä toisensa, sanoi Szczesny BBC:lle.

Arsenal on tällä hetkellä neljäntenä, joka oikeuttaa viimeiseen paikkaan ensi kaudeksi Mestarien liigan karsintaan. Arsenalia kaksi pistettä perässä on ottelun vähemmän pelannut Tottenham ja pisteen edellä kolmantena niin ikään ottelun vähemmän pelannut Chelsea.

Tottenhamin on voitettava viikolla pelattava rästiottelu Chelseaa vastaan, jos se aikoo vielä tosissaan taistella neljännestä sijasta. Rästiottelun jälkeen joukkueilla on kaksi ottelua jäljellä.

Sekä Arsenal että Tottenham voittivat viime kierroksella nihkeästi omat ottelunsa 1-0. Arsenalin puolalaisvahti ei vakuuttunut Tottenhamin esityksestä.

- Olin varma, että ottelu päättyy 0-0. Huomasin ottelun jälkeen heidän voittaneen 1-0, mutta en usko sillä olevan lopulta merkitystä.

Keskiviikkona käydään rästiottelu Chelsean ja Tottenhamin välillä. Tulevana viikonloppuna pelataan sarjan 37 kierros. Arsenal kohtaa Wiganin, Chelsea Aston Villan ja Tottenham Stoken. Viimeistään 19. toukokuuta pelattavan viimeisen kierroksen jälkeen tiedetään kuka jäi rannalle Mestarien liiga sijoilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?