Valioliiga: Arsenal-tähti Theo Walcott avautui saamastaan kritiikistä: "Se ei ollut reilua" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Arsenal-tähti avautui saamastaan kritiikistä: "Se ei ollut reilua"

Arsenalin vikkeläjalkainen laituri Theo Walcott paljastaa Daily Mailin haastattelussa saaneensa lontoolaisseuran kannattajilta runsaasti arvostelua seurassa viettämiensä vuosien aikana.

Theo Walcott (vas) taistelee pallosta Evertonin Silvain Distinin kanssa.­

20.4.2013 15:51

Walcottin, 24, tulevaisuus Arsenalissa oli ennen tammikuun siirtoikkunaa jatkuvan spekulaation kohteena. Hänen lähtöään pidettiin todennäköisenä.

Spekulaatiot päättyivät, kun Walcott solmi tammikuussa uuden rahakkaan sopimuksen Arsenalin kanssa. Epätasaisista otteistaan tunnetuksi tullut Walcott on pelannut vahvan kauden ja viimeistellyt Valioliigassa tähän mennessä 11 osumaa. Vahvat otteet eivät ole kuitenkaan suojanneet nuorukaista kritiikiltä.

- Viime vuonna ottelussa Tottenhamia vastaan sain kannattajilta runsaasti herjauksia avauspuoliajan aikana. Se ei ollut reilua, Walcott muistelee Daily Mailin haastattelussa.

Walcottin mukaan kannattajien on helppo ilmaista tyytymättömyytensä katsomosta käsin. Yhtä helppoa kritiikin antaminen ei ole päin näköä.

- Olen varma, että kasvotusten he olisivat mukavia. Ihmiset ovat aina ystävällisiä, kun he tapaavat sinut, Walcott pohtii.

Walcottin epätasaiset otteet ovat olleet laiturin itsensä mukaan seurausta itseluottamuksen puutteesta.

- Ajoittain en ole ehkä ollut itse vakuuttunut siitä, kuinka hyvä todella olen. Ihmiset ympärilläni, agenttini ja isäni, ovat huomauttaneet siitä minulle silloin tällöin. Se [epätasaisuus] saattaa johtua siitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?