Valioliiga: ManU lähellä todellista sokkisiirtoa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

ManU lähellä todellista sokkisiirtoa

Manchester United on espanjalaislehti Marcan tietojen mukaan erittäin lähellä sopimusta Atletico Madridin maalitykin Radamel Falcaon kanssa.

Radamel Falcao, ManUn mies ensi kaudella?­

10.4.2013 13:04

United-miehistö on marssimassa jälleen kerran vakuuttavasti Valioliigan mestaruuteen. Vaikka Sir Alex Fergusonilla on jo käytössään jäätävä hyökkäyskalusto (Robin van Persie, Wayne Rooney, Javier Hernandez), skottimanageri on aikeissa hankkia Old Traffordille yhden Euroopan tavoitelluimmista pelaajista.

Molempia seuroja lähellä olevat lähteet väittävät, että ManU on jo suorittanut etumaksun Falcaosta. Lähteiden mukaan tilanne on sama, kuin keväällä 2011 maalivahti David de Gean kohdalla. De Gea liittyi Unitediin virallisesti kesäkuussa 2011, mutta siirto oli käytännössä sovittu jo aiemmin keväällä.

Mahdollisen siirtokorvauksen suuruudesta ei ole toistaiseksi tietoa. Lähteiden esittämien arvioiden mukaan summa voisi olla 50 miljoonan euron luokkaa.

Falcao, 27, on ollut muutaman viime kauden ajan yksi Espanjan liigan parhaista maalintekijöistä. Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon varastaessa otsikot Falcao on nakutellut osumia tasaiseen tahtiin Atleticossa.

Tällä hetkellä Falcao on 22 maalillaan La Ligan maalipörssissä kolmantena edellään juuri Messi ja Ronaldo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?