Brassitähti Julio Cesar rakastui Valioliigaan - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Brassitähti rakastui Valioliigaan

Queens Park Rangersin brasilialaismaalivahti Julio Cesar aikoo jatkaa uraansa Englannissa, vaikka QPR:n kohtaloksi koituisi putoaminen ylimmältä sarjatasolta.

Julio Cesar nauttii olostaan Englannissa.­

10.4.2013 12:32

Aiemmin milanolaisjätti Interiä edustanut Cesar on ollut vakuuttava QPR:n tolppien välissä, vaikka seuran kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti.

Interissä Serie A:n mestaruuden viidesti voittanut Cesar on huhuissa yhdistetty Interin paikallisvastustajaan AC Milaniin. Torjuja aikoo kuitenkin jatkaa Englannissa myös kuluvan kauden jälkeen.

- Pidän Italiasta, mutta Englanti on todella voittanut minut puolelleen. Pidän kaikesta täällä, stadioneista ja ihmisistä, Cesar hehkuttaa Skysportsin mukaan.

Englannin Valioliiga on viime vuosina hieman menettänyt asemiaan Euroopan kiistattomasti kovimpana sarjana. Cesar suosittelee silti kaikille kollegoilleen visiittiä Brittein saarille.

- Kannattajat ovat uskomattomia täällä. Jos pelaajalla on mahdollisuus pelata Valioliigassa, hänen on ehdottomasti tartuttava tilaisuuteen. Se on jännittävä kokemus.

QPR:n tilanne on ennen Valioliigan viimeisiä kierroksia hankala. Joukkue majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Matkaa putoamisviivan yläpuolelle on seitsemän pistettä. Cesaria ei ota asiasta sen enempää stressiä.

- Minulla on selvä käsitys tulevaisuudesta. Haluan jatkaa Valioliigassa ja voittaa Confederations Cupin sekä maailmanmestaruuden, Cesar ilmoittaa itsevarmasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?