Valioliiga: Harry Redknapp kritisoi Manchester Cityn pelaajia: En kestäisi sitä egojen määrää - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigaseuran manageri kritisoi Manchester Cityn pelaajia: En kestäisi sitä egojen määrää

Queens Park Rangersin manageri Harry Redknapp otti The Sun -lehdelle kirjoittamassaan kolumnissa kantaa Manchester Cityn pelaajien itsekkääseen käytökseen.

Mario Balotellin (vas.) ja Roberto Mancinin suhde on ollut myrskyisä.­

27.1.2013 13:55

Redknappin mukaan on suoranainen ihme, miten hyvin City-manageri Roberto Mancini on onnistunut tehtävässään pelaajien oikuista huolimatta.

- Minusta hän [Mancini] ansaitsee mitalin siitä hyvästä, miten hän on selvinnyt joidenkin pelaajien egojen kanssa pukuhuoneessa. En usko, että minun kärsivällisyyteni riittäisi heidän sietämiseensä, Redknapp sivaltaa.

Mancini onnistui viime kaudella johdattamaan Cityn kauan kaivattuun Valioliigan mestaruuteen. Siitä huolimatta hän on saanut osakseen myös paljon arvostelua. Redknappin mielestä on otettava huomioon, kuinka vaikeisiin tilanteisiin Mancini on seuran peräsimessä ajautunut.

- Ihan kuin viime kaudella Carlos Tevezin kanssa koettu hölynpöly ei olisi tarpeeksi, hänellä [Mancinilla] on nyt Mario Balotelli istumassa penkillä kasvot synkkinä kuin ukkospilvellä.

- Mikään ei ärsytä minua enempää, kuin murjottava jalkapalloilija, joka osoittaa selvästi, että ei nauti olostaan. Aina, kun minulla on ollut tällainen pelaaja, olen pyrkinyt saamaan heidät pois seurasta niin pian kuin mahdollista, Redknapp ilmoittaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?