Manchesterissa mestaruus pelissä - "Ei varaa hävitä" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchesterissa mestaruus pelissä - "Ei varaa hävitä"

Manchesterin suurseurojen paikalliskamppailussa ei ole panoksena pelkästään kolme pistettä ja kaupungin herruus, vaan pelissä on jo mestaruus.

Sir Alex Ferguson ja Roberto Mancini ottivat yhteen viime keväänä.­

9.12.2012 14:18

- On vaikea kuvitella, että molemmat joukkueet romahtaisivat ja joku muu pääsisi vielä mukaan mestaruustaistoon, joten luulen sen olevan meidän välinen taisto, ManU:n käskijä Sir Alex Ferguson uumoili ottelun alla.

- Meillä on eroa Chelseaan, Arsenaliin ja Tottenhamiin. City on meidän isoin uhka ja me olemme heidän isoin uhka.

Manchester Cityn manageri Roberto Mancinin mukaan joukkueella ei ole yksinkertaisesti varaa hävitä paikalliskilpailija Unitedille, joka karkaisi voitolla jo kuuden pisteen päähän liigakärjessä.

- He voivat hävitä. Heillä on kolme pistettä enemmän, mutta me emme voi hävitä, koska olemme jo nyt perässä, Mancini painotti.

Mancini syysää kuitenkin paineet viime kevään tapaan Unitedille, vaikka City vei viime kaudella molemmat paikalliskamppailut Valioliigassa eikä ole hävinnyt kotistadionillaan liigapeliä kahteen vuoteen.

- Emme voi muuttaa historiaa. Olemme pelanneet tällä tasolla yhdessä vasta kaksi vuotta, kun he ovat pelanneet mestaruudesta 20 vuotta. Sen takia heillä on pieni etu, Mancini kommentoi.  

Valioliigan illan muissa otteluissa Jussi Jääskeläisen edustama West Ham saa vieraaksen Liverpoolin. Everton puolestaan isännöi Tottenhamia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?