Rafa Benitez tulisilla hiilillä - Chelsealla pakkovoiton paikka - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Benitez tulisilla hiilillä - Chelsealla pakkovoiton paikka

Chelsealla on Valioliigassa pakkovoiton paikka, kun lontoolaiset kohtaavat vieraissa Sunderlandin.

Rafa Benitez tarvitsee kipeästi voittoja.­

8.12.2012 14:57

Chelsea ei ole onnistunut voittamaan Valioliigassa sen jälkeen, kun Rafa Benitez otti komennon.

Fanit eivät ole ottaneet Roberto di Matteon tilalle tullutta Benitezia avosylin vastaan, eikä tilannetta helpota se, että kolmesta ottelusta saaliina on vain 2 pistettä. Kukaan Chelsean manageri ei ole jäänyt kolmessa ensimmäisessä pelissään voitoitta sitten Gianluca Viallin ja vuoden 1999.

- Voitto ei ole tärkeä itselleni, vaan joukkueelle ja seuralle. Kaikki täällä haluavat voittaa, Benitez painotti BBC:lle.

Chelsea on Valioliigassa yhä kolmantena, mutta sarjakärki Manchester United on jo 10 pistettä karussa.

- Valenciassa olimme tammikuussa 8 pistettä perässä. Jos meidän täytyy tehdä sama täällä, pystymme kyllä siihen, Valenciassa kahta La Ligan mestaruutta juhlinut Benitez totesi.

- En ole niinkään huolissani erosta, mutta on tärkeää, että pystymme voittamaan.

Historiatilastot ovat ottelussa selkeästi Chelsean puolella, sillä juuri putoamisviivan yläpuolella keikkuva Sunderland on hävinnyt joukkueiden 15 viimeisestä kohtaamisesta peräti 14.

Viikolla Mestarien liigassa Chelsea voitti Nordsjaellandin 6-1, mutta hallitsevat mestarit tippuivat kuitenkin jo alkulohkosta. 

-  On tärkeää pystyä samanlaiseen suoritukseen. Meillä on tarpeeksi laatua, mutta kyse on siitä, pystymmekö pelaaman hyvin pitkäjänteisesti, emmekä vain yhtä ottelua.

Illan ottelut Valioliigassa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?