Agentti Mino Raiola:”Mario Balotelli on yhtä arvokas kuin Mona Lisa!” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Agentti:”Balotelli on yhtä arvokas kuin Mona Lisa!”

Lähtökuopissa Manchester Citystä oleva Mario Balotelli on yksi tammikuun kuumimmista nimistä siirtomarkkinoilla. Halvalla hän ei kuitenkaan liikahda.

Mario Balotelli on tunnettu temperamentistaan.­

6.12.2012 21:41

Ongelmahyökkääjän seuraava työnantaja on vakioaihe brittimediassa. Yksi todennäköisimmistä Balotellin vaihtoehdoista on paluu hänen kotimaahansa Italiaan.

Mutkia siirtoon tuo se, että Serie A:n seurat eivät näinä päivinä ole sieltä Euroopan maksukykyisimmästä päästä. Balotellin agentti Mino Raiola sanoikin Sky Sport Italialle, ettei usko hyökkääjän siirtyvän Italiaan, jossa häntä kiikaroi ahnaimmin AC Milan.

- Yhdelläkään italialaisella seuralla ei ole varaa häneen. Balotelli on yhtä arvokas kuin Mona Lisa ja City on ilmoittanut hyvin selkeästi, että he eivät halua myydä, Raiola kommentoi.

Agentin puheet voivat olla ihan hyvin olla sumutustakin. Balotelli ei ole ollut avauksessa Cityn kahdeksassa viime pelissä ja kaikennäköiset ongelmat kentän ulkopuolella ovat jatkuneet. Manageri Roberto Mancini oli jo viime keväänä laittamassa Balotellia pihalle seurasta, mutta tuli kesän aikana toisiin ajatuksiin.

Huhut saivat lisää vauhtia, kun AC Milanin puheenjohtaja Silvio Berlusconi vahvisti tiistaina seuran olevan kiinnostunut Balotellista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?