Valioliiga: Saku-Pekka Sundelinin kommentti: Pitääkö jalkapalloilijan pitää jalkapallosta? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Sundelinin kommentti: Pitääkö jalkapalloilijan pitää jalkapallosta?

Kauden avausvoittoaan Stokessa metsästävän QPR:n hyökkääjä Bobby Zamora joutui myrskyn silmään toteamalla, ettei ole suuri jalkapallofani.

10.11.2012 8:19

Hän ei esimerkiksi katso vapaa-ajallaan jalkapalloa televisiosta ollenkaan.

Zamoran mukaan jalkapallo on täyttänyt vuosikaudet suuren osan hänen elämästään ja kaikki haluavat puhua hänen kanssaan vain siitä. Siksi Zamora ei aio uransa jälkeen olla missään tekemisissä pelin lajin kanssa.

Irlannin entinen maajoukkuehyökkääjä Tony Cascarino raivostui Zamoran sanoista. Cascarino kehotti The Times -lehden kolumnissaan Queens Park Rangers -kärkeä lopettamaan saman tien, jos sydän ei ole pelissä mukana. Hän ei ollut yksin mielipiteensä kanssa.

Cascarinon näkemys on ahdasmielinen ja perustunee epäilyyn, ettei Zamora anna jalkapalloilijana kaikkeaan. Ei Zamora sitä tarkoita. Kukaan ei nouse pelkillä lahjoilla, ilman intohimoa ja vasten tahtoaan Englannin maajoukkuepelaajaksi. QPR-manageri Mark Hughes puolusti pelaajaansa sanomalla, että tämä antaa aina kaikkensa peleissä ja harjoituksissa.

Ei oopperalaulajan tarvitse vapaa-ajallaan kuunnella oopperaa tai ylipäänsä musiikkia. Tai leffatähden katsella elokuvia. Zamoranon lausunnot ovat mielestäni piristäviä. Voisi tehdä Cascarinollekin hyvää katsella elämää viheriön ulkopuolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?