Jalkapallo: Manchester City havittelee Scott Sinclairia - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester City Swansean tähtilaiturin kintereillä

Swansean laituri Scott Sinclair on siirtymässä Manchester Cityyn.

Scott Siclair pelasi Britannian maajoukkueessa Lontoon olympiaturnauksessa.­

21.8.2012 12:41

Viime kaudella Swansealle kahdeksan maalia Valioliigassa iskenyt Sinclair on ilmoittanut walesiläisseuran johdolle, ettei aio tehdä uutta sopimusta Swansean kanssa.

Swansean manageri Alan Curtis kertoo BBC:n haastattelussa, että Sinclair siirtyy suurella todennäköisyydellä Manchester Cityyn elokuun siirtoikkunan aikana.

- Hän ei halua tehdä uutta sopimusta. Käsittääkseni Manchester City on tehnyt hänelle tarjouksen. On vain ajan kysymys, milloin siirto toteutuu, ja se on vain hyvä asia molempien seurojen kannalta, Curtis paljastaa.

Sinclair, 23, on Chelsean kasvatti. Hän siirtyi Swansean riveihin kesällä 2010. Nopea ja taitava laituri oli tärkeässä roolissa, kun Swansea nousi Valioliigaan kauden 2010-2011 päätteeksi.

Ensimmäisellä täydellä kaudellaan Valioliigasa Sinclair jatkoi hyviä esityksiään viimeistelemällä kahdeksan osumaa Swansealle. Sinclair onnistui maalinteossa myös viikonloppuna Swansean liiga-avauksessa Queens Park Rangersiä vastaan.

- Rehellisesti sanottuna hän on ollut loistava pelaaja meille. Hän on pelannut kaksi kautta täällä, ja joukkue nousi Valioliigaan hänen maaliensa ansiosta. Toivon hänelle vain parasta, Curtis suitsuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?