Se on täällä taas! Valioliigapörssi pyörähtää käyntiin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Se on täällä taas! Valioliigapörssi pyörähtää käyntiin

IS:n klassinen Valioliigapörssi starttaa 18.8. Rekisteröinti on kovaa vauhtia käynnissä, mutta vielä ehtii hyvin mukaan.

Missä iskussa on Torres, kun valioliigakausi käynnistyy?­

7.8.2012 14:51

Valioliigapörssin sapluuna on EM-pörssistä ja LP Futiksesta tuttu: kokoa 11 pelaajan joukkueesi budjetin raameissa ja porhalla kohti menestystä, palkintoja ja kavereidesi loputonta kateutta. Voit rakentaa joukkueen pitkälti mielesi mukaan, esimerkiksi peribrittiläiseen 4-4-2-muodostelmaan tai moneen eksoottisempaankin variaatioon.

Manchesterin jätit City ja United lähtevät jälleen ennakkosuosikkeina kauteen, mutta löytyykö niiden riveistä myös kovimmat yksilösuorittajat? Jatkaako Fernando Torres siitä, mihin EM-kisoissa jäi, vai jatkuuko läpi viime Chelsea-aikojen vaivannut tehottomuus? 

Kumpi kantaa Newcastlessa tehovastuun, Papiss Cisse vai Demba Ba?  Kuka ottaa van Persien paikan Arsenalin ykkössyömähampaana, jos hollantilainen päättää vaihtaa maisemaa? Olisiko Montpellier-värväys Olivier Giroud heti debyyttikaudellaan hankinnan arvoinen? Sen voit päättää vain sinä!

Voittajalle on tarjolla 1500 euron potti, joten nyt kannattaa tutustua huolella alkavaan kauteen. Apuna voi käyttää tiistaina ilmestynyttä Veikkaajan brittifutisliitettä. Peliin mukaan pääset osoitteessa www.valioliigaporssi.fi - eli täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?