Arsenal tekemässä huippukaappauksen - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Arsenal tekemässä huippukaappauksen

Mestarien liigasta tiistaina pudonnut Arsenal on tekemässä kovan luokan kaapausta hyökkäykseensä.

Lukas Podolski turhautui Kölnin vaikeaan kauteen.­

7.3.2012 23:23

Saksalaislehti Bildin mukaan bundesliigaseura FC Köln ja valioliigaseura Arsenal ovat sopineet Lukas Podolskin siirrosta lontoolaisseuraan. Kauppasummaksi arvioidaan 13 miljoonaa euroa. Podolski siirtyy Arsenaliin kesällä.

26-vuotias hyökkääjä on sopinut nelivuotisen sopimuksen Arsenalin kanssa. Bildin mukaan Podolskin vuosipalkka on noin 7 miljoonaa euroa Englannissa.

Saksan maajoukkuehyökkääjä on iskenyt 16 Kölnin 31 liigamaalista tällä kaudella. Köln on vain kolme pistettä Bundesliigan putoamisviivan yläpuolella.

Kölnin vaikea kausi sai hyökkääjätähden turhautumaan. Hän kritisoi aiemmin kaudella seurajohtoa kunnianhimon puutteesta. Podolskin mukaan hänelle taattiin, että seura satsaa koviin vahvistuksiin.

Podolski on Kölnin kasvatti. Hän siirtyi kovan kohun saattelemana Bayern Müncheniin 2006, muttei maajoukkueonnistumisista huolimatta onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa suurseuran ykköstykkinä. Hän palasi Kölniin juhlittuna sankarina 2009, muttei onnistunut auttamaan seuraa osaksi Bundesliigan eliittiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?