Jussi Jääskeläinen taipui kahdesti - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jääskeläinen taipui kahdesti

Jussi Jääskeläisen Boltonin vaikeudet saivat jatkoa, kun Sunderland haki 2-0-vierasvoiton ja nousi kolme pistettä Boltonin edelle.

Jussi Jääskeläinen joutui antautumaan kahdesti.­

22.10.2011 20:00

Jussi Jääskeläiselle ottelu oli hankala, sillä Sunderland sai ottelussa vain kaksi laukausta kohti maalia ja osui molemmista.

Lisäksi vielä myöhään, Stephane Sessegnon iski 82. minuutilla ja Arsenalista lainalla oleva kärkimies Nicklas Bendtner 90. minuutilla. Bolton on putoamisviivan alla, vain pisteen Wigania edellä.

Birminghamissa oteltiin kuuma ottelu kahden vanhan verivihollisen välillä, ja vierasjoukkue West Bromwich oli kotijoukkue Aston Villaa parempi maalein 2-1. Darren Bent vei Villan johton rangaistuspotkulla 23. minuutilla, mutta kotijoukkue menetti Chris Herdin suihkuun ulosajettuna 12 minuuttia myöhemmin.

Herdin taklauksesta tulleen rangaistuspotkun hukkasi Chris Brunt, mutta hän paikkasi erhettään syöttämällä kulmapotkulla Jonas Olssonin tasoituksen juuri ennen taukoa. Paul Scharner pyssytti sitten WBA:n voittomaalin 57. minuutilla, ja Roy Hodgsonin valmentama joukkue nousi sarjassa kymmenenneksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?