Valioliiga: Birmingham ei hyväksynyt Alex McLeishin eronpyyntöä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Brittiseura raivona - managerin eronpyyntö tyrmättiin

Manageri Alex McLeish ei pääse irti Birmingham-sopimuksestaan kivuttomasti.

Alex McLeishia on viety spekulaatioissa Aston Villan peräsimeen.­

13.6.2011 18:45

BBC:n mukaan Birmingham City ei ole hyväksynyt manageri Alex McLeishin eronpyyöntöä. Skotti yllätti Valioliigasta pudonneen seuran jättämällä sunnuntaina eronpyyntönsä. Tämä käynnisti välittömästi spekulaatiot siitä, että luotsi raivaisi lähdöllään tietä kohti Aston Villan avointa manageritonttia.

Aston Villa on Birminghamin paikallisvastustaja.

- Käytimme 40 miljoonaa puntaa hänen joukkueeseensa ja annoimme tukemme kaiken läpi. Palkinnoksi saimme putoamisen liigasta ja sitten loparit, raivosi seuran vt. puheenjohtaja Peter Pannu soccernet.comin mukaan.

Birmingham ei ole vielä syyttänyt Villaa laittomasta lähestymisestä, mutta Pannu haluaa selvittää, miksi McLeish halusi yllättäen lähteä.

- En syytä ulkopuolisia ennen kuin tiedän enemmän. Hän on yhä sopimuksenalainen, eikä BCFC anna hänelle lupaa keskustella kenenkään kanssa, kunnes asia on selvinnyt.

- Käsittelen asiaa huomenna, enkä jätä kiveäkään kääntämättä. Jonkun on aika saada hieman rotia tähän lajiin. Minua ei tönitä ympäriinsä.

52-vuotiaan McLeishin manageriura alkoi Motherwellissa vuonna 1994 heti pelaajauran päätyttyä. Vuonna 1998 hän siirtyi Hiberianin peräsimeen, josta matka jatkui jättiseura Rangersin puikkoihin 2001. McLeish valmensi Skotlannin maajoukkuetta vuonna 2007 ennen siirtymistään Birminghamiin.

Kun McLeish oli jättänyt Motherwellin 1998, häntä seurasi pestissä MyPassa mainetta niittänyt Harri Kampman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?