Valioliiga: Shefki Kuqi vaihtaa seuraa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Shefki Kuqi vaihtaa seuraa

Kokenut suomalaishyökkääjä Shefki Kuqi ei jatka uraansa Valioliigan Newcastlessa. Seura tiedotti nettisivuillaan, että kesällä sopimuksestaan vapautuva Kuqi on vapaa etsimään uutta seuraa.

Shefki Kuqi ei jatka Newcastlessa.­

25.5.2011 19:27

Myös mestaruussarjaseuroja Swanseaa ja Derbyä päättyneellä kaudella edustanut Kuqi, 34, tuli Newcastleen helmikuussa paikkaamaan seuran hyökkääjäpulaa. Hän pelasi kuudessa liigaottelussa, jokaisen vaihtomiehenä. Maaleja Kuqi ei saanut aikaan.

Kuqi on pelannut lähinnä Englannissa lähdettyään kauden 2000 jälkeen helsinkiläisseura Jokereista. Puolikas kausi vierähti Saksassa TuS Koblenzin paidassa.

Järkälemäinen kärkimies on saavuttanut kannattajien suosion seuroissaan, ja on hän ehtinyt myös viimeistellä kaikkiaan 98 maalia brittikentillä. Maajoukkueuransa Kuqi päätti viime syksynä, ja Suomi-paidassa saldoksi jäi seitsemän maalia 62 ottelussa.

Newcastle luopui myös puolustajaveteraanista Sol Campbellista, 36. Viime kesänä Newcastleen tullut entinen Englannin maajoukkuepelaaja ehti edustaa Newcastlea kahdeksassa liigaottelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?