Boltonille yllätysvoitto - Arsenalin mestaruushaaveet murenevat - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Boltonille yllätysvoitto - Arsenalin mestaruushaaveet murenevat

Arsenal voinee lopullisesti unohtaa Valioliigan mestaruuden. Tappio Boltonille ei juuri jätä spekuloinnille sijaa.

Cesc Fabregas ei voinut uskoa Arsenalin kohtaloa Bolton-ottelussa.­

24.4.2011 19:57

Boltonin ja Arsenalin ottelu ei monesti katsojalle ihmeitä tarjonnut, mutta Jussi Jääskeläisen Boltonille sitäkin enemmän. Kolme pistettä kotikentällä Arsenalia vastaan tukevoittaa yllätysjoukkueen asemia entisestään.

Arsenalin mestaruushaaveet ovat nyt lopullisesti murskana. Manchester United ja Chelsea ottivat voitot viikonlopun peleistä, ja eroa kärkeen Tykkimiehillä on nyt yhdeksän pistettä, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Sokkihoito alkoi avauspuoliskolla, kun Daniel Sturrdige pamautti isännät 1-0 johtoon. Boltonilla oli mahdollisuus naulata ottelu heti toisen jakson alussa, mutta kippari Kevin Davies tärväsi rankkarin. Vain hetkeä myöhemmin Robin Van Persie toi Arsenalin tasoihin komealla laukauksella. Van Persie teki maalin seitsemännessä vierasottelussa putkeen. Kyseessä on liigan ennätys.

Tasoitus ei kuitenkaan tuonut punanuttujen peliin kaivattua vapautuneisuutta, vaan peli jatkui tiukkana. Lopulta 90. minuutilla Boltonin israelilaisvahvistus Tamir Cohen pukkasi kulmanpotkun jälkeen isännät voittoon.

Putoajaksikin ennen kautta veikattu Bolton jatkaa liigassa kahdeksantena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?