Jenkkitähti lähellä paluuta Valioliigaan - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jenkkitähti lähellä paluuta Valioliigaan

Englantilainen Metro-verkkolehti tietää, että Landon Donovan on erittäin lähellä paluuta Evertoniin.

Landon Donovan pääsi juhlimaan maaleja viime kaudella Evertonin paidassa.­

21.12.2010 18:25

Landon Donovan vietti viime kaudella kolme kuukautta lainalla liverpoolilaisseurassa. Nyt kiikarissa on samanlainen siirto.

Donovanin edellinen lainapesti oli jättimenestys. Laidalla ja kärjen alapuolella viihtyvä jenkki iski kaksi maalia kymmenessä pelissä ja toi joukkueen peliin paljon kaivattua juonikkuutta.

Donovanilla on lisäksi alla onnistunut MM-turnaus. Amerikkalaisen soccerin suurin tähti iski jenkit alkulohkosta jatkoon loppuhetkien taistelumaalilla Algeriaa vastaan. Kaikkiaan Donovan iski turnauksessa kolme osumaa.

Langanohuella materiaalilla toimimaan joutuva Everton kaipaa kipeästi vahvistusta hyökkäysosastolleen. Manageri David Moyes on useaan otteeseen toistanut haluavansa Donovanin takaisin seuraan.

Aivan varma siirto ei vielä ole, sillä myös Fulham on Donovanin perässä. Fulhamissa pelaa maajoukkuetoveri Clint Dempsey, Evertonissa Tim Howard. Amerikkalaisen suunta on suurella varmuudella joka tapauksessa Valioliiga, sillä edelliset eurokokeilut Saksassa ovat epäonnistuneet.

Moyesin miehistö sai kaivatun piristysruiskeen maanantaina, kun se kaatoi Manchester Cityn vieraskentällä 2-1. Oman vinkkinsä suunnastaan Donovan antoi ottelun jälkeen Twitterissä.

- Up the Toffees, kuului tuttu kannatushuuto mikroblogissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?