Tarkkasilmäiset tekivät erikoisen huomion kahden Vain elämää -tähden välisestä kemiasta – katsojat havaitsivat ”outoa jännitettä” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Tarkkasilmäiset tekivät erikoisen huomion kahden Vain elämää -tähden välisestä kemiasta – katsojat havaitsivat ”outoa jännitettä”

Kuluvaa Vain elämää -kautta on kuvailtu yhdeksi ohjelman historian parhaista muun muassa artistivalintojen ansiosta.

23.11.2020 16:07

Nelosen suosikkisarja Vain elämää on herättänyt kovasti keskustelua tv-katsojien keskuudessa tänäkin viikonloppuna. Perjantaina nähtiin ohjelman 11. tuotantokauden seitsemäs jakso, jossa vietettiin laulaja-lauluntekijä Mariskan päivää.

Tarkkanäköiset tv-katsojat kiinnittivät huomiota taidokkaiden esitysten lisäksi myös tähtiartistien väliseen kemiaan. Useampi kommentoi Twitterissä sitä, kuinka hyvin Mariskalla ja Maj Karma -yhtyeestä tutulla Herra Ylpöllä tuntuu klikkaavan. Erään mielestä kaksikon välillä on sellaista jännitettä, joka välittyy kotikatsomoihin saakka.

– Eikö tuo Mariska ja Herra Ylppö vois vaan mennä naimisiin, joku kysyy Twitterissä.

– Voisko Mariska ja Ylppö nyt vaan vaikka varata sen hotellihuoneen tai jotain, jos tää jännite helpottaisi, heittää toinen.

  • Katso Herra Ylpön veto Mariskan päivänä yllä olevalta videolta.

Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, tunnetaan Maj Karma ja Herra Ylppö ja ihmiset -yhtyeistä.­

Vain elämää -ohjelman tähtikaartiin suhtauduttiin somessa ennen kauden alkua varauksella, mutta toinen toisensa jälkeen on todennut epäilyksensä osoittautuneen turhaksi ja tätä kautta on kuvattu yhdeksi ohjelman historian parhaista.

Kaudella ovat Mariskan ja Ylpön lisäksi mukana Ressu Redford, Arja Koriseva, Stig, Jannika B, Vesku Jokinen ja Reino Nordin.

– Kattelin just tallenteena uusimman jakson ja täytyy ihailla myös casting-puolta. Ei voi olla vahinko, että just nämä artistit ovat nyt yhdessä. Onpa vain ollut mainio kausi.

– Hieno kausi. Ja mikä bändi!

– On tämä kyllä kova kausi. Biisi toisensa jälkeen aivan mielettömän hyviä vetoja.

– Yksi parhaimmista Vain elämää -kausista tämä.

”Tämä on Vain elämää!”­

Moni toteaa somessa, että nimenomaan Mariskan jakso oli se, jota on odotettu eniten.

– Tämä jakso veti sanattomaksi. Huikeita fiiliksiä. Upeita esityksiä. Odotin tätä iltaa, enkä todellakaan turhaan.

– No huh huh, kaikkien aikojen paras jakso, huikeeta!

– Kaikkien kausien paras päivä! Noin, nyt se on sanottu. Jotta saadaan tuollaiset tulkinnat, täytyy alkuperäisten luojan olla nero. Mariska on häkellyttävän kova!

– Eiköhän tämä Mariska-jakso ollut sarjan aivan kovimpia koskaan.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Nelonen ja Ilta-Sanomat ovat samaa Sanoma-konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?