Mariska julkaisi somessa hulvattoman rakkaudenosoituksen Sami Kuroselle – Jenni Alexandrova pyörittelee epäuskoisena silmiään - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Mariska julkaisi somessa hulvattoman rakkaudenosoituksen Sami Kuroselle – Jenni Alexandrova pyörittelee epäuskoisena silmiään

Laulaja Mariska jakoi Instagramissa videon, joka liittyy hänen viimeisimpään esitykseensä Vain elämää -ohjelmassa.

Sami Kuronen kertoo olevansa otettu saamastaan huomiosta.­

14.11. 18:15

Mariska järjesti perjantaisessa Vain elämää -jaksossa jymy-yllätyksen kutsuessaan kanssaan lavalle radio- ja tv-persoona Sami Kurosen. Mariska oli tuunannut Klamydian tuotannosta ylistyskappaleen, jonka lyriikoissa hän maalaili romanttisia mielikuvia yhteisestä elämästä Kurosen kanssa.

Mariskan humoristinen veto sai muut Vain elämää -tähdet tirskumaan naurusta.

Jakson esittämisen jälkeen Mariska heitti lisää vettä myllyyn julkaisemalla Instagramissa samaan teemaan sopivan videon, joka on kuvattu Kurosen työpaikalla Helsingin Sanomatalossa.

Vitsikkäällä videolla Mariska esittää Kurosen ihailijaa, joka seuraa ja vakoilee tätä ympäriinsä. Kurosen juontajakollega Jenni Alexandrova pyörittelee merkitsevästi silmiään, kun Mariska piirtää sydämiä radiostudion ikkunaan.

Mariskan jakama video on kerännyt lukuisia katselukertoja ja huvittuneita kommentteja. Myös elokuvan päätähti Sami Kuronen kommentoi Mariskan julkaisua kolmella punaisella sydämellä.

Kuronen kertoi Ilta-Sanomille aiemmin tällä viikolla, että idea yllätysesiintymisestä Vain elämää -ohjelmassa syntyi Nelosen tuotannossa jo varhain, alkukesästä.

– Mariska oli alkuun pohtinut, että loukkaannunko, jos hän tekee minusta biisin. Sanoin, että niin kauan kun teksti on positiivinen, niin antakaa vain mennä. Olin otettu, että hän edes mietti asiaa, Kuronen kertoi IS:lle.

Mariska tunnetaan maineikkaana laulajana ja lauluntekijänä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?