Parikymppinen Elastinen suuntasi kavereineen Leville ja oli humalassa yli viikon putkeen – sitten tapahtui jotain, mikä sai nuoren räppärin havahtumaan - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Parikymppinen Elastinen suuntasi kavereineen Leville ja oli humalassa yli viikon putkeen – sitten tapahtui jotain, mikä sai nuoren räppärin havahtumaan

Varo juonipaljastuksia! Elastinen kertoo ensi viikon Vain elämää -jaksossa railakkaasta Levin reissustaan, joka tapahtui vuonna 2005.

Elastinen avautuu suhtautumisestaan alkoholiin ensi perjantain Vain elämää -jaksossa.­

5.10.2019 6:55

Ensi viikolla Vain elämää -ohjelman juhlakaudella vietetään Elastisen päivää. Päivän aikana kuullaan paitsi seitsemän uutta versiota räppärin hittikappaleista, myös lukuisia kiinnostavia tarinoita Elastisen pitkän uran varrelta.

Jos et halua nähdä juonipaljastuksia, älä lue artikkelia pidemmälle!

Hirvensalmen Satulinnan illallispöydässä istuessaan Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho kertoo pöytäseurueelle hätkähdyttävän muiston 14 vuoden takaa. Elettiin vuotta 2005 ja miehen ensimmäinen soololevy Elaksis Kivi oli ilmestynyt edellisvuonna.

– 2005 lopulla olin sellaisessa aika hankalassa tilanteessa ehkä. Tuntu, että siinä hetkessä kaikki muu kiinnosti enemmän kuin ite musa ja duunin teko, räppäri muistelee.

Räppäri seurueineen päätti tuolloin lähteä hankalaa tilannetta karkuun pohjoiseen, ja he suuntasivat hetkeksi Leville. Reissun ohjelmassa oli runsaasti juhlimista, eikä alkoholin kanssa säästelty.

– Silloin oli iso bisnes tehdä sellaisia soittoääniä. Vedettiin siellä sitten eka kolme päivää niiden soittoääni-äijien kanssa, dokattiin vaan joku kolme päivää, Elastinen kertoo muille artisteille.

Vain elämää -suosikkiohjelman juhlakaudella vietetään ensi perjantaina Elastisen päivää.­

Elastinen kertoo, kuinka räppäri seurueineen lenteli isolla yksityiskoneella Suomea edes takaisin, kunnes he palasivat takaisin Leville. Levillä porukkaan liittyi mukaan lisää väkeä ja railakas meno jatkui jatkumistaan.

– Tämä oli se päivä viisi, kun herätään jossain vaiheessa yötä ja ruvetaan tappelemaan. Joku oli liukastunut pulloon niin, että lattia lainehtii verta, Elastinen selittää, kun näytölle lävähtää kuvamateriaalia reissulta.

– Ihan posketonta dokaamista ja kaikkea tyhmää. Siitä kun toivuttiin, niin oli parisuhteet paukkuneet ja olin Seiskan kannessa siitä, että ”Elastinen söi kynttilää”. Olin aamiaispöydässä syönyt kynttilää, ja joku oli ottanut siitä kuvan, räppäri tunnustaa.

Elastinen kertoo havahtuneensa kostean Levin reissunsa päätteeksi siihen, että jatkuvalla juhlimisella voi olla karut seuraukset.

– Tossa saavutettiin sellainen kohta, että mulle tuli sellainen havahtuminen. Että okei, me käytiin nyt tuolla limiteillä, enkä mä halua sinne koskaan enää. Mun ei tarvi sinne koskaan enää mennä, mä tiedän missä se on ja mä tiedän, mitä tapahtuu, Elastinen paljastaa.

Elastinen avautuu suhtautumisestaan alkoholiin ensi perjantain Vain elämää -jaksossa.­

Räppärin kertomus herättää illallispöydässä paljon keskustelua. Muun muassa Samu Haber haluaa tietää, miten Elastinen suhtautuu alkoholiin ja juhlimiseen nyt.

– Mä tunnistan itsessäni sen, etten pysty pelleilemään viinan kanssa. Mä en koskaan käytä alkoholia mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin vahvistamaan hyvää fiilistä, Elastinen vastaa.

Elastinen on aiemminkin kertonut julkisuudessa kaveriporukkansa kosteista illanvietoista. Vuonna 2018 Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa räppäri muisteli samaista Levin reissua, josta hän kertoi myös samoihin aikoihin ilmestyneessä 7 veljestä -kirjassa.

– Oli tärkeää havahtua. Onneksi näistä reissuista selvittiin satuttamatta itseämme tai toisiamme ja kukaan ei joutunut minnekään hoitoon, Elastinen totesi IS:lle lokakuussa 2018 antamassaan haastattelussa.

– Toki Levin-reissu on hauska stoori, jota kerron vieläkin, jos kerron jollekin meidän vanhoja tarinoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?