Biisipaljastus! Satulinnaan lennähtää ulkomailta todellinen megayllätys: Erin tekee JVG:n hitille kunniaa odottamattomalla tavalla - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Biisipaljastus! Satulinnaan lennähtää ulkomailta todellinen megayllätys: Erin tekee JVG:n hitille kunniaa odottamattomalla tavalla

Julkaistu: 17.9.2019 11:25

Varo juonipaljastuksia! VilleGallen päivänä Satulinnassa päästään pitkän tauon jälkeen näkemään legendaarisen Nylon Beat -duon jäsenten yhteinen esiintyminen.

Vain elämää -ohjelmassa vietetään seuraavaksi VilleGallen päivää. Päivän aikana nähdään yllätyksestä vastaa Erin, sillä hän ei nouse lavalle esittämään JVG:n jättihittiä Paluu tulevaisuuteen yksin.

– Viime kesänä teillä oli JVG:n keikka ja sun spiikki meni näin: ”Me ollaan Suomen toiseksi paras duo, ja seuraavaksi esiintyy Suomen paras duo… eli Nylon Beat!”, Erin pohjustaa.

Pian Satulinnaan saapuukin muiden artistien yllätykseksi 1990-luvun legendaarisen Nylon Beat -duon toinen puolisko Jonna, joka kertoo lentäneensä Suomeen suoraan Espanjan auringosta varta vasten tätä esitystä varten.

Nylon Beat -duo nähdään pitkästä aikaa yhdessä lavalla Vain elämää -ohjelmassa.

Vieraileva tähti otetaan vastaan runsain aplodein. Erin paljastaa, että JVG:n ainutlaatuinen yhteishenki inspiroi Eriniä ja Jonnaa esiintymään yhdessä Satulinnassa.

– Meitähän pyydettiin viime kesänä tekemään vaikka mitä, että tehtäisiin uusia levytyksiä, eikä suostuttu mihinkään. Mutta on olemassa yksi bändi, josta me molemmat digataan. Katsottiin kesällä teidän meininkiä ja todettiin, että teissä on jotain samaa kuin meissä oli aikoinaan, Erin pohjustaa.

Jonna lennätettiin paikalle varta vasten Espanjasta asti.

– Sellainen suunnittelemattomuus, heittäytyminen. Meilläkään ei ollut koskaan mitään selkeää määränpäätä, me vaan mentiin ja tehtiin. Koettiin, että olette vähän kuin meidän sisarduo, hän jatkaa.

Sitten kaksikko esittää ysäriviboja syleilevän uuden tulkintansa JVG-hitistä. Esityksestä jää puuttumaan energiaa, ja se saakin Vain elämää -tähdet hyppäämään tuoleistaan tanssimaan ja laulamaan mukana.

– Toi oli ihan täydellinen! Hyvä startti dinnerille, tuollainen bilebängeri. Nylon Beat, the one and only! VilleGalle tuulettaa.

– Vitsi, miten kova! Mä ehkä vähän toivoinkin, että jotain tällaista voisi tulla! myös Maija Vilkkumaa hehkuttaa.

VilleGalle ja muut artistit ovat uudesta tulkinnasta riemuissaan.

– Sopi niin hyvin, että Nylon Beat laulaa tuota biisiä! VilleGalle iloitsee.

VilleGalle kaappasi Jonnan ja Erinin kainaloonsa energisen esityksen jälkeen.

Pöydän ympärillä käydään kuitenkin keskusteluja hyvin henkilökohtaisista aiheista, kun VilleGalle kertoo muille muun muassa uupumuksestaan ja isäsuhteestaan.

Kun VilleGallea pyydettiin toistamiseen mukaan Vain elämää -ohjelmaan, ei päätös ollut itsestäänselvyys. Tällä kaudella mukana on ensimmäistä kertaa kaksi räppäriä.

– Mä muistan, kun mua pyydettiin tähän ohjelmaan ja sanottiin, että Kimmokin on mukana tässä, niin mulle tuli fiilis, että ei herranjumala, mitä mä siellä teen, kun tossa on toi jätkä, jota mä oon fanittanut nuoren ikäni. Se on jotenkin hulluu, että nyt sitä ollaan samassa pöydässä, hämmästelee VilleGalle.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?