VilleGalle avautuu tv:ssä uupumuksestaan – seinä tuli vastaan kesken keikan: ”Olen käynyt monta vuotta istumassa terapeutin kanssa”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Vain elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina 20.9. VilleGallen päivää.
Pöydän ympärillä käydään keskusteluja hyvin henkilökohtaisista aiheista, kun VilleGalle kertoo muille muun muassa uupumuksestaan ja isäsuhteestaan.

Kun VilleGallea pyydettiin toistamiseen mukaan Vain elämää -ohjelmaan, ei päätös ollut itsestäänselvyys. Tällä kaudella mukana on ensimmäistä kertaa kaksi räppäriä.

– Mä muistan, kun mua pyydettiin tähän ohjelmaan ja sanottiin, että Kimmokin on mukana tässä, niin mulle tuli fiilis, että ei herranjumala, mitä mä siellä teen, kun tossa on toi jätkä, jota mä oon fanittanut nuoren ikäni. Se on jotenkin hulluu, että nyt sitä ollaan samassa pöydässä, hämmästelee VilleGalle.

Muut artistit kertovat VilleGallen olevan tyyppi, jolta odotetaan vauhdikasta päivää.

Perjantaina 20.9. VilleGallesta nähdään myös herkkä ja pohdiskeleva puoli. JVG:n menestys on ollut hurjaa, ja kovassa vauhdissa VilleGalle on joutunut pohtimaan myös omaa jaksamistaan.

– Tämä 10 vuotta on väsyttänyt ja ollut sellaisia hetkiä, että jaksaako... Viime keväänä oltiin pitkällä Lappi-kiertueella ja Rukalla oli viimeinen keikka. Pari biisiä ennen loppua heitin mikin lattialle ja lähdin vain hotellihuoneeseen. Se oli itselle tosi vaikea myöntää, että nyt täytyy pitää tauko tai tässä tapahtuu jotain vakavampaa”, VilleGalle kertoo.

– Ensimmäisenä vuonna tehtiin 160 keikkaa. Silloin piti ja se oli hauskaa ja sitä jaksoi, mutta kyllähän se seinä tulee vastaan, hän jatkaa.

– Tässä on mennyt tosi kovaa välillä. Lähimmäisetkin on olleet tosi huolissaan. Olen käynyt monta vuotta nyt istumassa terapeutin kanssa, ja ollaan pikkuhiljaa alettu parantaa sitä mun asiaa. Olen aina ollut kaikessa mukana enkä ole ikinä osannut sanoa ei kellekään ja olen ehkä huolehtinut enemmän muista kuin itsestä. Olen oppinut sitä, että pitäisi elää itsellekin välillä, pohtii VilleGalle.

Kun on Antti Tuiskun vuoro esiintyä, VilleGalle kertoo, että alkuperäisen biisin inspiraationa on toiminut VilleGallen ja Jaren ystävyys, jota voisi verrata myös veljeydeksi.

– Moni ei tiedä, että ollaan Jaren kanssa ihan samoihin aikoihin synnytty. Mä oon lokakuun neljäs syntynyt, Jare on lokakuun kahdeksas. Ollaan oltu siellä samalla synnytysosastolla. On hieno homma, että sieltä on pojat lähtenyt, ja mihin ollaan ajauduttu. Ei olla nuoruudessa tunnettu, mutta 15 vuotta eteenpäin ollaan lähdetty kehittelemään tätä. Meillä oli 30-vuotissynttärit Hartwall Arenalla. Ei olisi koskaan voinut kuvitella, että sellaisia synttäreitä saa viettää, VilleGalle miettii.

Antti kertoo ihailevansa JVG-duon yhteen hiileen puhaltamista:

– Minua jotenkin liikuttaa tuo teidän kahdenkeskinen meininki. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla oma Ville ja oma Jare. Tuo on niin hienoa.

Kun on Elastisen vuoro esiintyä, niin pöydän ympärillä keskustelu kääntyy isäsuhteisiin. VilleGalle kertoo, että suhde omaan isään ei ole aina ollut mutkaton.

– Faija on aina vaatinut tosi paljon multa. Mä tein kaksi maalia matsissa ja kun ajettiin kotiin päin, niin faija sanoi, että ihan ok peli. Mulla tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä. Se on varmaan osasyy siihen, että on menestynyt. Mä olen aina halunnut ja ollut valmis tekemään enemmän ja enemmän..

– Pelasin Jokereissa lätkää ja kun tultiin treeneistä himaan, niin faija sanoi, että jos sä haluat menestyä, niin ne jätkät menee vielä pururadalle tämän jälkeen. Ja kyllä siellä on sit menty. En tiedä olisinko lähtenyt itse sinne. Se on ollut tiukkaa...

Kun on Elastisen vuoro esiintyä, hän kertoo, että ensimmäistä kertaa hän halusi tehdä tämän biisin isälleen, sillä niin hän ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Elastinen liikuttuu esityksensä aikana, ja niin tekee moni pöydässä istuva artistikin. Esityksen jälkeen takkahuoneessa vallitsee syvä hiljaisuus.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt