Biisipaljastus! Antti Tuiskun hitin takana kaksimielinen tarina – biisin vetävää Elastista naurattaa: ”Olisi pitänyt arvata!”

Vain elämää -ohjelman uusi kausi pääsee perjantaina kunnolla vauhtiin Antti Tuiskun päivällä. Varo juonipaljastuksia!

3.9.2019 16:16

Viime viikolla alkaneen Vain elämää -sarjan kulisseista saatiin tiistaina ensimmäinen biisipaljastus. Perjantaina nähdään Antti Tuiskun päivä, jolloin kuullaan Elastisen versio kappaleesta Keinutaan.

Ennen Elastisen esitystä Antti Tuisku paljastaa, millaisesta keskustelusta Kalle Lindrothin ja Jurekin kanssa kirjoitettu kappale sai alkunsa.

– Kolmen nuoren miehen keskustelu päätyi seksikeinuihin, mihin muuhunkaan! Ruvettiin puhumaan kaiken maailman asioista, miten ihmeellisiä juttuja maailmassa onkaan, ja siitä jäi meille tämä keinutaan, Tuisku nauraa.

Elastisen leuka putoaa auki, kun hän kuulee tarinan.

– Kun Antin tietää, olisi ehkä pitänyt arvata, että tähän liittyy jotain härskimpää banaaniasiaa, kuin mitä pinnalle näkyy, Elastinen nauraa.

Uusi Vain elämää -kausi pääsee perjantaina kunnolla käyntiin Antti Tuiskun päivällä.

– En muista, sanoinko minä vai Jurek, että pitäisikö tämän olla Suomen Macarena. Että mitä jos keksittäisiin tähän sellaiset säkeistöt, että tässä opetetaan uusi tanssi. Siitä tuli ihan törkeän hyvä, mutta meillä oli sellainen olo, että jotta tämä biisi olisi kymmenen plus potenssiin, niin tähän pitäisi saada VilleGalle fiittaamaan, Tuisku kertoo.

Kappaleen alkuperäisessä versiossa oli fiittaamassa VilleGalle, joka on niin ikään mukana alkaneella kaudella. Hän paljastaa, ettei aluksi tiennyt, miten suhtautua fiittauspyyntöön.

– Se oli hauska juttu mullekin, kun Antti Tuisku ei ollut tullut vielä takaisin ja kysyitte mua vierailemaan. Olin vähän, että Antti Tuisku on silleen, no… Sos, en tiedä, räppipiireissä ja tälleen… En ensin uskaltanut kertoa meidän Jarelle tuosta yhtään mitään, VilleGalle tunnustaa.

– Silloin oli vauhti päällä, heräsin aamulla ja Jurek soitti, että sun pitäisi olla vartin päästä studiolla. Kirjoitin säkeistön siinä matkalla ja tuli ihan hauska juttu, kannatti tehdä ja kiitos, kun pyysit mukaan! VilleGalle sanoo.

Vain elämää -sarjassa kuullaan perjantaina Elastisen versio Antti Tuiskun menevästä Keinutaan-kappaleesta.

– Vedän kaksi kärpästä yhdellä iskulla, Elastinen toteaa tulkinnastaan hilpeänä.

Menevä ja tarttuva uusi versio saa artistit hymyilemään leveästi ja tanssimaan mukana!

– Ihan sikahyvä! Tämän takia tämä ohjelma on ihan maailman paras! Antti Tuisku hehkuttaa riemuissaan.

– Teit siitä oman näköisen! Siellä oli omia versejäkin, Lauri Tähkä fiilistelee.

– Toi oli ihan best! VilleGalle hehkuttaa.

Vain elämää perjantaisin klo 20 Nelosella. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?