Antti Tuisku muistelee väkivaltaista suhdettaan: mustasukkainen puoliso uhkasi ajaa päin kalliota – ”160 mittarissa ja huudetaan, että tapan molemmat”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Vain elämää -kauden artistipäivät aloittaa Antti Tuisku.
Pitkään tauolla ollut Antti Tuisku avautuu perjantaina nähtävässä Vain elämää -jaksossa muille artisteille omista hyvin henkilökohtaisista asioistaan. Pöydän ympärillä vakavoidutaan ja liikututaan monta kertaa kun keskustelun aiheina ovat muun muassa vanhemmuus ja parisuhdeväkivalta.

Antti Tuiskun päivänä keskustellaan vanhemmuudesta ja siihen liittyvistä odotuksista sekä paineista. Tuisku kertoo, että hänestä oli tulla isä jo 18-vuotiaana.

– Se oli ennen Helsinkiin muuttoa, villi nuori Antti elämän ensimmäisessä rakkauden huumassa ja oikeasti vähän pidemmässä parisuhteessa. Toinen osapuoli on tullut raskaaksi ja ollaan siinä tilanteessa, että mietitään 18-vuotiaana, että hupsistakeikkaa, artisti muistelee.

– Moni asia olisi varmasti eri lailla, jos olisi silloin tehnyt sen päätöksen, että pidetään lapsi, Tuisku miettii.
Tuisku kertoo jaksossa avoimesti myös väkivaltaisesta parisuhteesta, jossa hän eli kahden vuoden ajan. Artisti kertoo kokeneensa niin henkistä kuin fyysistäkin väkivaltaa.

– Jos toinen osapuoli pystyy manipuloimaan henkisesti siihen ajatukseen, että sie et olisi noin hyvä, et pärjäisi tuossa mitä teet ja et pärjäisi ylipäätään elämässä, jos hän ei olisi tässä, niin se, että uskot sitä kaksi vuotta ja olet valmis saamaan haavoja takaraivoon, artisti muistelee suhdetta.


Tuisku kertoo, että hänen henkensä oli useampaan kertaan uhattuna suhteessa.

– Oli yksi sellainen reissu, missä oltiin ajelulla, enkä tiedä, mistä oli taas tullut tällainen mustasukkaisuuskohtaus. Siinä mun vieressä painetaan kaasua, 160 on mittarissa vauhtia ja huudetaan, että jos et sie sano, että sie rakastat minua, niin ajan päin kallion seinää ja tapan meidät molemmat, laulaja kertoo vakavana.
Tilanteesta kuuleminen saa muut Vain elämää -artistit hiljenemään järkyttyneinä.

– Tuntuu, että on ollut tabu, että mies puhuu siitä, että mua on pahoinpidelty myös. Se ei ole niin, että vain naiset kokevat parisuhdeväkivaltaa, mikä on ollut tosi paljon enemmän esillä, Tuisku miettii.

– Yritin lähteä siitä monta kertaa ja se meni sellaiseen, että mua ajettiin autolla takaa ja vainottiin. Sitä alkoi pelkäämään, että en ikinä tule pääsemään tästä eteenpäin tai tästä tilanteesta pois. Isä ei ole vieläkään mulle yksityiskohtaisesti kertonut esimerkiksi sitä puhelua, missä hän on soittanut tälle kyseiselle ihmiselle ja sanonut, että jos et sie jätä miun poikaa rauhaa, niin en takaa, mitä mie sulle teen.

Vain elämää -ohjelman 10. kauden ensimmäisen artistipäivän avaa Antti Tuisku. Jakso nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaina 6.9. kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt