Uudella Vain elämää -kaudella nähdään aiempaa avoimempi VilleGalle – rakkaus toi tasapainoa räppärin elämään: ”Parisuhde on rauhoittanut minua”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Kumppani on tuonut tasapainoa VilleGallen elämään.
JVG:stä tutuksi tullut VilleGalle, 31, on ollut aiemmin mukana Vain elämää -ohjelman neljännellä tuotantokaudella.

Menestystä niittänyt räppäri lähti Satulinnaan vähän jännittyneenä, vaikka edellisen kerran perusteella vähän tiesikin, mitä odottaa.

– Halusin avata itseäni enemmän ja puhua oikeista asioista, sillä siihen ihmiset pystyvät samaistumaan. Toin kaikin puolin omaa itseäni enemmän esille. Musiikillisesti halusin tällä kerralla kokeilla eri genrejä, VilleGalle kertoo.

– Viime kerralla olin vähän nuorempi ja vielä urani alussa. Päivä toisensa jälkeen olen ymmärtänyt yhä enemmän, että aitous ja herkkyys resonoi räppikovistelua voimakkaammin.

Antti Tuisku ja VilleGalle tunsivat toisensa ennestään, mutta muita kauden artisteja mies lähinnä nopeasti tervehtinyt keikkapaikkojen takahuoneissa.

– Antilla on aina ollut kaikenmaailman kesärientoja, mihin hän on minut kutsunut. Olen niissä tavannut myös Erinin ja Paula Vesalan.

Hirvensalmen leirin mieleenpainuvin hetki osui Lauri Tähkän päivälle.

– Siinä oli sellainen hetki, kun mentiin Laurin kanssa yhdessä päivän päätteeksi saunaan ja tajusin, että tässä on todella hyvä porukka kasassa.

Artisteina VilleGalle ja Lauri edustavat hyvin erilaisia genrejä, mutta ihmisinä he löysivät yhteisen sävelen.


– Sytyin Lauri Tähkään ihan mielettömästi. On huikeaa, miten hän ottaa niin sanotusti alttarin haltuunsa. Opin siitä paljon. Hän on mahtava tyyppi.

Myös rakkauden löytymisellä on ollut osansa siinä, että VilleGalle kykeni tällä kaudella avautumaan enemmän.

– Olen ollut hyvällä fiiliksellä löydettyäni kumppanin. Muutama vuosi meni tuossa todella kovaa ja parisuhde on rauhoittanut minua. Ylä- ja alamäkien jälkeen kumppani on tuonut selkeää tasapainoa elämääni, VilleGalle pohtii.

Ohjelma tuo mukanaan valtavan palauteryöpyn. VilleGallelle se on jo tuttua, sillä niin kävi edelliselläkin kaudella.

– Jokaisella tuntuu olevan minusta joku mielipide. Joskus se vähän harmittaa, että tulkintoja tehdään todella pintapuolisesti. Se on tämän alan todellisuutta, etteivät kaikki voi tykätä VilleGallesta. Yritän taas vähän vähentää itseni googlaamista, VilleGalle toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt