Lauri Tähkän ja Samu Haberin kaunainen menneisyys: erimielisyydet nousivat pintaan Vain elämää -kuvauksissa – ”Meillä on historiaa, joka ei ole ollut ruusuista”

rac

Julkaistu:

Vain elämää
Lauri Tähkä ja Samu Haber ovat nykyään hyvissä väleissä.
Kun Lauri Tähkää, 45, pyydettiin mukaan Vain elämää -ohjelman alkavalle tuotantokaudelle, joutui mies hetken miettimään, pystyykö hän antamaan itsestään riittävästi.

– Se on kuitenkin vaativaa ja teettää paljon työtä. Sitten kuulin, keitä muita on pyydetty mukaan. Ajattelin, että lähteminen kannattaa ja on voimaannuttavaa.

Lauri lähti Satulinnaan innostuneena, vaikka leirielämän rankkuus hieman pelottikin.

Moni asia oli Hirvensalmella ennallaan.

– Yhtä ahdistavaa oli istua ruokapöydässä ennen esitystä, koska siinä jännittää sitä vetoa niin valtavasti, ettei paljon tule syötyä. Myös uusiin ihmisiin tutustuminen vie energiaa. 10 päivää on aika rankka rupeama.

Työmielessä monet artisteista olivat Laurille tuttuja, mutta leirillä tutustuttiin syvemmin.


– Samu Haberin kanssa meillä on historiaa, joka ei ole ollut niin ruusuista. Tuolla pystyimme sopimaan erimielisyytemme ja meistä tuli hyvät frendit. Tämä kaikki tulee ohjelmassa esille, Lauri sanoo arvoituksellisesti.

JVG:n VilleGallen kanssa Lauri kokee lähentyneensä.

– Villen kanssa löysimme sellaisen hyvän yhteyden. Vähän samalla tavalla kuin löysin edellisellä kaudella Miklun kanssa.

– Siinä on nuori jäbä, joka menestynyt. Hän suhtautuu nöyrästi yleisöön ja omaan tekemiseensä. Hänestä välittyy herkkyys ja se, ettei hän yritä olla yhtään sen enempää kuin on. Sellainen koskettaa minua aina. Hänellä on paljon hyviä biisejä ja tekstejä.

Lauri Tähkä on muusikko, jonka tuntee koko Suomi. Yksityisyyttä menestyneellä laulajalla ei oikeastaan ole.

– En minä kadulla saa olla yksityishenkilö, mutta ihmiset käyttäytyvät minua kohtaan kuitenkin hyvin. Saan olla rauhassa, jos haluan. Ihmiset kyllä aistivat sen, jos minulla on sellainen fiilis, että tänään ei kannata lähestyä.

– Minulla on hyvä suhde suomalaiseen kuulijaan ja tähän kansaan. Olen se sama jäbä sekä kadulla että lavalla.

Lauri ajattelee, että yksityisyyden menetys on on myös hänen oma valintansa.

– Tätä olen kuitenkin halunnut. Kun on saanut kosketettua ihmisiä ja he tulevat keikoilleni, tuntuu todella hyvältä, että kansa on ottanut minut omakseen.

Mies toivoo, että kaikki ihmiset kohtelisivat toisiaan tyylikkäästi.

– Aina on kaikenlaista pikkukiven heittäjää, mutta olen sulkenut sellaisen aika pitkälti pois.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt