Antti Tuiskun päivä käynnistää Vain elämää -sarjan juhlakauden – näin artistit muistelevat edellistä vierailuaan Satulinnassa: ”Lähes kuolin siellä” - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskun päivä käynnistää Vain elämää -sarjan juhlakauden – näin artistit muistelevat edellistä vierailuaan Satulinnassa: ”Lähes kuolin siellä”

Vain elämää -ohjelman kymmenes tuotantokausi käynnistyy ensi viikolla.

Vain elämään 10. kausi pyörähtää käyntiin ensi viikolla. Antti Tuisku saa kunnian olla juhlakauden ensimmäinen omaa päiväänsä isännöivä artisti.­

23.8.2019 12:09

Suositun Vain elämää -ohjelman kymmenes tuotantokausi starttaa Saapuminen Satulinnaan -jaksolla ensi perjantaina. Juhlakauden ensimmäisessä jaksossa artistit saapuvat kukin vuorollaan Hirvensalmella sijaitsevaan Satulinnaan muistelemaan ensimmäistä kertaansa suosikkiohjelmassa.

Ensimmäisellä Vain elämää -kaudella mukana ollut Erin saa kunnian saapua ensimmäisenä Satulinnaan. Erinin ensimmäisestä kerrasta ohjelmassa on siis ehtinyt vierähtää jo seitsemän vuotta.

– Herranen aika, olen ollut täällä vuonna 2012, nainen huudahtaa.

Kymmenes Vain elämää -kausi starttaa erikoisjaksolla, jossa artistit muistelevat aikaansa Hirvensalmen Satulinnassa.­

Räpduo JVG:stä tutuksi tullut VilleGalle sekä Maija Vilkkumaa nähtiin neljännellä Vain elämää -kaudella. Juhlakauden avausjaksossa VilleGalle muistelee, kuinka hänen historian ensimmäinen Vain elämää -vetonsa jouduttiin myrskyn vuoksi keskeyttämään.

– Lähden vetämään, tiedätkö, silmät kiinni, sitten vähän avaan niitä ja siellä on ohjaaja huutamassa, että stop, stop, stop! Minulle sanottiin, että myrskyn takia miksauspöydät ja kaikki on mennyt nollille ja joudutaan aloittamaan alusta, mies muistelee.

  • Katso Satulinnaan palaavan VilleGallen tunnelmia ylläolevalta videolta

Vilkkumaan mieleen ovat puolestaan jääneet erilaiset aktiviteetit, jotka ovat olennainen osa jokaista Hirvensalmen Satulinnassa vietettyä päivää.

– Mehän tehtiin aika paljon kaikenlaisia aktiviteetteja. Lähes kuolin siellä, Vilkkumaa nauraa.

Kymmenennen kauden ensimmäinen varsinainen jakso esitetään 6. syyskuuta. Silloin Satulinnassa vietetään Antti Tuiskun päivää. Kauden viimeisenä artistina Hirvensalmella omaa päiväänsä luotsaa puolestaan Vilkkumaa.

Vain elämää -ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin syksyllä 2012. Nyt käynnistyvä juhlakausi on suureen suosioon nousseen ohjelman kymmenes. 10. kausi on niin kutsuttu All Stars -kausi, jonka kaikki artistit ovat olleet mukana ohjelmassa jo kerran aikaisemminkin.

Vain elämää Nelosella 30.8. kello 20:00 alkaen.

10. Vain elämää -kauden jaksojärjestys:

★Antti Tuiskun päivä 6.9.

★Vesalan päivä 13.9.

★VilleGallen päivä 20.9.

★Lauri Tähkän päivä 27.9.

★Erinin päivä 4.10.

★Elastisen päivä 11.10.

★Samu Haberin päivä 18.10.

★Maija Vilkkumaan päivä 25.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?