Vain elämää -tähdet hurvittelivat Samu Haberin veneellä – fanit herkistyivät muistelemaan joukosta puuttunutta Olli Lindholmia

Julkaistu:

Vuonna 2017 Vain elämää -sarjassa nähty kuusikko kokoontui viettämään railakasta päivää Samu Haberin veneelle tällä viikolla.
Rakastetun Vain elämää -sarjan kymmenes kausi alkaa taas syksyllä televisiossa. Espanjassa Mondan linnassa vuonna 2017 kuvatun kauden väki oli sen sijaan koolla hilpeissä tunnelmissa jo näin heinäkuussa.

Tämä käy ilmi Irinan ja Petra Garganon Instagram-julkaisuista, joiden mukaan tähdet olivat porukalla veneilemässä Sunrise Avenue -yhtyeestä tutun Samu Haberin veneellä tämän viikon alussa.

– Sitä on elämänsä aikana ollut niin monissa huikeissa jutuissa mukana, joissa on tutustunut supertyyppeihin, joiden kanssa on päätetty tapailla ja pitää yhteyttä, mutta aika harvoin porukat sitten kuitenkaan kasaantuu enää kimppaan. Tänään kävi toisin. Hurraaa sille! Irina hehkutti.– Oli niin kivaa eilen, kiitos vielä erityisesti kipparille, saman kuvan omille seuraajilleen jakanut Petra kiitteli Instagram-storiesin puolella Haberia.

Mukana Haberin veneellä olivat Petran ja Irinan lisäksi Robin Packalén, Nikke Ankara ja Laura Voutilainen.

Haberin Instagram-storiesista käy ilmi, että artistit hurvittelivat retkellään myös vesisukset jalassa. Haber kirjoitti, että Laura Voutilainen opasti häntä vesihiihdon saloihin ja sillä välin hulppeaa alusta pääsi kipparoimaan Robin.


Joukosta puuttui siis ainoastaan helmikuussa menehtynyt Olli Lindholm, jota fanit innostuivat muistelemaan Instagramissa.

– Paras kausi ehdottomasti. Vain yksi on poissa, eräs kommentoi.

– Uskon, että Olli Lindholm katseli teitä ylhäältä päin ja olen varma, että hän iloitsi siitä, että teillä oli vihdoin aikaa tavata, toinen kommentoi.


Uusi Vain elämää -kausi on jälleen All Stars -kausi, eli mukana on kahdeksan jo aiemmin sarjassa nähtyä tähtiartistia. Samu Haberin lisäksi tulevalla kaudella nähdään Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Vesala sekä JVG:stä tuttu VilleGalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt