Artistit julkaisivat harvinaista kuvamateriaalia Vain elämää -leiriltä – viettivät viimeistä iltaa Satulinnassa perisuomalaiseen tapaan

Julkaistu:

Vain Elämää
Vain elämää -ohjelman 10. tuotantokautta kuvataan parhaillaan Hirvensalmen Satulinnassa.
Vain elämää -ohjelman kymmenennen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan loppusuoralla. Reilu viikko sitten kahdeksan Suomen eturivin artistia matkustivat Satulinnaan, jossa he versioivat toistensa kappaleita kukin vuorollaan.

Tällä kertaa Vain elämää -kuvauksiin, leirille kuten artistit sitä usein kutsuvat, matkasivat Elastinen, Vesala, Samu Haber, Maija Vilkkumaa, Erin, Lauri Tähkä, VilleGalle sekä Antti Tuisku.

Nyt useat edellämainituista artisteista ovat jakaneet harvinaista kuvamateriaalia Satulinnasta. Kuvista käy ilmi, että artistit viettivät viimeistä iltaansa Hirvensalmella hyvin suomalaisille tyypilliseen tapaan – nimittäin saunomalla! Kuvan jakoivat omissa Instagrameissaan Samu Haberia lukuun ottamatta kaikki mukana olleet artistit.– Leiri lopuillaan, aivan uskomattoman hieno jengi, kirjoitti Elastinen.

– Ihana leiri lähenee loppuaan, harmitteli puolestaan Erin.

– Rakas Jengi. Elämässä on paljon asioita joita ei voi selittää. Tämä on yksi niistä. Kiitos. Viimeinen ilta, runoili Lauri Tähkä.

Myös VilleGalle hehkutti Instagramissaan, että loppumaisillaan oleva reissu oli maailman siistein. Paula Vesala totesi omassa kuvatekstissään tunnelman olevan haikea, kuten myös Maija Vilkkumaa.

– Leiri lähestyy loppuaan. Mun mielestä tää kuva, missä ollaan ahtauduttu pieneen saunaan porukalla kuvaa parhaiten sitä fiilistä ja yhteishenkeä mikä täällä on vallinnut jo lähes 1,5 viikkoa. Kiitos kollegat, rakkaat ystävät, hehkutti Antti Tuisku.


Supersuosion saavuttaneen musiikkiohjelman kymmenes tuotantokausi on All stars -kausi. Kaikki mukana olleet artistit ovat siis olleet Satulinnassa jo kerran aikaisemminkin. Kokemus vaikuttaa olleen siitäkin huolimatta ikimuistoinen.

Vain elämää palaa Nelosen ohjelmistoon syksyllä 2019.