Uudet Vain elämää -tähdet julki! Nämä 8 laulajaa palaavat Satulinnaan

rac

Julkaistu:

Ohjelman 10. tuotantokaudella on mukana joukko Suomen eturivin artisteja, jotka ovat kaikki olleet Vain elämää -ohjelmassa aiemminkin.
Vain elämää -sarja saa jatkoa jälleen ensi syksynä. Tähdet suuntaavat ohjelman kuvauksiin tänään tiistaina.

Ohjelman 10. tuotantokausi on jälleen niin sanottu All Stars -kausi, kun Satulinnaan palaavat jo siellä kertaalleen nähdyt artistit.

Uudella Vain elämää -kaudella mukana on kahdeksan musiikkitaivaan kirkkainta tähteä: Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Vesala, JVG:stä tuttu VilleGalle, ja Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu Samu Haber.

Poikkeuksellisen uudesta kaudesta tekee sen, että siinä on mukana kaksi rap-artistia.
  • Voit katsoa tähtien esittelyvideon yllä olevasta soittimesta.
VilleGalle

”Haluaisin luntata vähän Elastisen riimivihkosta, miten se tekee niitä räppejä.”


VilleGalle muodostaa Jaren kanssa vuonna 2009 perustetun rap-duo JVG:n. JVG on myynyt uransa aikana yli 200 000 albumia ja voittanut yhdeksän Emma-palkintoa, muiden muassa vuoden hiphop -albumin, vuoden yhtyeen sekä vuoden striimatuimman kotimaisen biisin palkinnot.

– Mä olen tällä kaudella nuorin. Odotan sitä, että pääsen kuulemaan näiltä kokeneimmilta artisteilta hienoja tarinoita: miten he näkee tämän elämän ja onko heillä jotain neuvoja mulle, miten mä saisin näitä päiviä kevyemmiksi, mies pohtii.

VilleGalle oli mukana Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella.

Lauri Tähkä

"Haluan tutustua VilleGalleen – mikä se on miehiään."


Lauri Tähkä on kotimaisen musiikin kestosuosikki. Kaikkiaan hänen albumejaan on myyty huikeat 750 000 kappaletta, ja nyt 45-vuotiaana mies on suositumpi kuin koskaan. Palavaa vettä -kappale on tänä vuonna saanut kolmesti kaupallisten radioiden kattojärjestö Radiomedian Kuukauden radiobiisi -palkinnon.

– Viime kausi muutti aika paljon mun uran suuntaa. Lähti ihan uusi liito päälle. On erittäin mukava tulla takaisin Satulinnaan muistelemaan niitä asioita, on siitä jo aikaa sen verran. Nyt voi ottaa vähän ehkä iisimmin. Oli kovempi paine silloin, Tähkä pohtii.

Lauri Tähkä oli mukana Vain elämää -ohjelman viidennellä kaudella.

Vesala

”Nyt odotan muiden versioita. Mulla on sitten viime kauden käynnistynyt sooloura ja tullut omaa matskua ulos.”


PMMP-yhtyeestä alun perin musiikkimaailman tähdeksi ponnahtanut Vesala kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä ja koko kansan tavoittavia pophittejä. Vesalan biisit nousevat kerta toisensa jälkeen radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden joukkoon.

– Viime kaudella oli tosi kutkuttavaa päästä versioimaan toisten biisejä ja halusin tehdä vähän kaikkea. Ei ehkä osannut ajatella, kuinka raskas se leiri on. Päivät on tosi pitkiä, ja miten intensiiviseksi se muodostuu. En tekisi mitään toisin, mutta nyt pitää yrittää... Pitää ehkä nukkua enemmän, Vesala pohtii.

Vesala oli mukana Vain elämää -ohjelman kolmannella kaudella.

Antti Tuisku

"Mun urallani on ehtinyt tapahtua äärimmäisen paljon asioita sen jälkeen, kun 2015 olin ensimmäistä kertaa Hirvensalmella."


Antti Tuisku on poptähti, jolta on ilmestynyt yhteensä 11 albumia. Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoille tuhansille ihmisille. Antti on palkittu kuudella Emma-patsaalla, hän on lanseerannut oman vaatemallistonsa ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Hänestä on kirjoitettu myös peräti kolme kirjaa.

Antista on erityisen hauskaa, että tulevalla Vain elämää -kaudella on mukana kaksi rap-artistia:

– Musta on niin siistiä, että meillä on tuolla räppimaailmasta kaksi mahtavaa jäbää. Miten se heidän tekemisensä poikkeaa toinen toisestaan? Millaisen version Elastinen tekee mun biisistä ja minkälaisen VilleGalle? Se on mielenkiintoista! Tuisku sanoo.

Antti Tuisku oli mukana Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella.

Erin

”Mun mielestä ainoa vaihtoehto tällaisissa ohjelmissa on vaan mennä ja antaa tuulen puhaltaa ja auringon paistaa!”


Alun perin Nylon Beat -yhtyeestä tunnettu Erin aloitti soolouransa 2011. Artisti kertoo, että hän oppi lapsena suomen kielen laulamalla, puhe tuli vasta sen jälkeen.

– Odotan tosi hienoja esityksiä! Kiva päästä tekemään versioita biiseistä. Olen ihan varma, että siellä tulee tosi hyvä fiilis ja rento tunnelma. Noi on sellaisia rentoja tyyppejä. Mun mielestä kaikki suhtautuu tähän niin, että mennään, pidetään kivaa ja ollaan vaan.

Erin oli mukana Vain elämää -ohjelman ensimmäisellä kaudella.

Elastinen

”Tää tulee varmasti olemaan energialtaan tosi erilainen kuin aikaisemmat kaudet!"


Elastinen on kotimaisen räpin uranuurtaja. Hän perusti yhdessä Iso H:n kanssa suomenkielisen hiphopin pioneeribändi Fintelligensin jo vuonna 1997. Siitä asti Elastinen on ollut todellinen musiikki- ja viihdealan moniottelija, hiphop-artisti, tv-persoona, musiikkituottaja sekä levy-yhtiö Rähinä Recordsin toimitusjohtaja.

– Viiden vuoden sisään mun elämässä on tapahtunut kaikkein isoimmat asiat: tapasin vaimoni, sitten tuli menestyslevy, loppuunmyydyt Hartsut sekä Profeetta-rundit, havahtumiset musan tekemiseen, siinä rinnalla kaksi lasta ja nyt vielä uuden levyn tekoa, Elastinen nipuuttaa viime vuosien kuulumisensa.

Elastinen oli mukana Vain elämää -ohjelman kolmannella kaudella.

Samu Haber

”Mä menen sinne samalla tavalla kuin viimeksi. Peura ajovaloihin ja mies pöytään syömään.”


Samu Haber on Sunrise Avenuen perustaja ja kärkihahmo. Keskieurooppalaisten rakastama laulaja-lauluntekijä on ollut mukana sanoittamassa ja säveltämässä kaikkia Sunrise Avenuen hittikappaleita. Bändin albumeita on myyty yli 3 miljoonaa ja singlejä yli 2 miljoonaa kappaletta. Fairytale Gone Bad on Saksassa koko vuosikymmenen soitetuin kappale.

– Kiva päästä Hirvensalmelle, sitä olen monta kertaa telkkarista kattonut. Ei tarvi palella missään Mondan linnassa tuolla kylmässä Espanjassa. Voi mennä Hirvensalmen lämpimään, trooppisiin maisemiin tekemään musiikkia, Haber iloitsee.

Samu Haber oli mukana Vain elämää -ohjelman kuudennella kaudella.

Maija Vilkkumaa

”Sitä odotan, että näen sen muiden nerouden. Se kaikki ympäröi mua vähän aikaa, ja saan ammentaa siitä. Se on maailman siisteintä!"


Maija Vilkkumaa on takonut vuosien mittaan menestyskappaleita niin itselleen kuin muillekin. Hän on voittanut viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkinnot. Vilkkumaa on myös yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista: pelkästään Ei-albumin on ostanut 120 000 fania.

Vilkkumaa palaa Satulinnaan erittäin mielellään.

– Viime kauteen verrattuna olen nyt aika eri tilanteessa. Musta on ihana päästä uudestaan Hirvensalmelle ja Satulinnaan ja olla tässä gamessa mukana. Nyt mulla on olo, että on ihan uudella tavalla annettavaa kuin aikaisemmin, Vilkkumaa sanoo.

Maija Vilkkumaa oli mukana Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella.


Vain elämään ensimmäinen tuotantokausi nähtiin syksyllä 2012 ja sen jälkeen sarjassa on nähty pitkä liuta suomalaistähtiä. Edellisellä, 9. tuotantokaudella Hirvensalmella nähtiin Tuure Kilpeläinen, Pepe Willberg, Anne Mattila, Evelina, Ellinoora, Pyhimys ja Lauri Ylönen.


Myös ohjelman 7. tuotantokaudella nähtiin sarjassa aiemmin jo esiintyneitä tähtiä. Tuolloin Satulinnaan palasivat Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Vain elämää -sarjaa on kuvattu sekä Hirvensalmen lisäksi Espanjan aurinkorannikolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt