Katso Olli Lindholmin Vain elämää -esitykset - Vain elämää - Ilta-Sanomat

Katso Olli Lindholmin Vain elämää -esitykset – Särkyvää-hitin taustalla traaginen tarina

Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Petra, Olli Lindholm ja Samu Haber esiintyivät Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella.

Julkaistu: 12.2.2019 17:20

Olli Lindholmin Vain elämää -vedot sisälsivät räyhäkkää punkkia ja herkkiä balladeja. Särkyvää-hitin yhteydessä Lindholm kertoi traagisen tarinan.

Olli Lindholm esiintyi Nelosen Vain elämää -ohjelmassa keväällä 2017. Lindholmia oli pyydetty mukaan jo ensimmäiselle tuotantokaudelle, mutta tuolloin aikataulu ei osunut yksiin.

Espanjan Aurinkorannikolle ohjelman kuudetta tuotantokautta kuvaamaan matkustivat Lindholmin lisäksi Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Petra ja Samu Haber.

Alla olevilta videoilta voit katsoa maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen kuolleen Lindholmin Vain elämää -vedot:

Petra: Heilutaan

Olli Lindholm kertoi etukäteen tuntevansa Vain elämää -tähdistä etenkin Tiktakin Petran bändiajan tuotantoa. Lindholm kävi aikoinaan monella Tiktakin keikalla yhdessä tyttärensä ja tämän ystävän kanssa. Ennen punk-henkistä Heilutaan-esitystä Lindholm kävi vessassa iskemässä korvaansa hakaneulan.

Robin: Frontside Ollie

Lindholmin versio Robinin megahitistä sai sosiaalisen median sekoamaan. Uudestaan sanoitettu ja ”Lindholmin Ollieksi” kääntynyt Frontside Ollie keräsi Twitterissä kehuja ja ihmettelyä.

Irina: Vahva

Lindholm esitti herkän tulkinnan Irinan Vahva-kappaleesta. Irinalle esitys toi Lindholmista uuden puolen esiin. Aiemmin Irina ajatteli, että Lindholm on ”sellainen äijä” – esityksen jälkeen Irina piti Lindholmia ”tunteellisena äijänä”.

Nikke Ankara: Värifilmi

Lindholm esitti Nikke Ankaran päivänä kappaleen, jota räppäri ei ollut itse pystynyt hetkeen esittämään keikoillaan. Esityksen yhteydessä kuultiin koskettava tarina, kun Nikke Ankara kertoi psykoosistaan ja siihen liittyvistä vaikeuksista.

Samu Haber: Fairytale Gone Bad

Lindholm yllätti Samu Haberin: hän esitti Sunrise Avenuen superhitistä suomenkielisen version Tuhon oma.

– Sä olet hullu! Jumalauta sä lauloit hyvin! Haber ylisti Lindholmia.

Laura Voutilainen: Kaksi karttaa

Laura Voutilainen kyynelehti, kun Olli Lindholm esitti version Kaksi karttaa -kappaleesta. Kappale oli Voutilaiselle tärkeä.

Yö: Särkyvää

Kauden viimeisenä kappaleena kuultiin Yö-yhtyeen hitti Särkyvää, jonka Lindholm esitti Laura Voutilaisen kanssa. Kappaleeseen liittyi traaginen tarina:

– Kuumottavin hetki oli tuolla yhdessä kaupungissa, kun me oltiin keikalla. Mä sain sieltä sitten viestiä, että yksi heidän työntekijä täyttää 20, ja että voisinko mä laulaa hänelle Särkyvää. Sanoin, että se käy hyvin. Tää työntekijä oli sitten saanut lahjaksi työporukaltaan reissun ulkomaille, ja hän menehtyi siellä. Sitten siellä keikalla mä lauloin sen... Niin kuin hänen muistolaulunaan, Lindholm sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?