Vain elämää

Jättiyllätys Vain elämää -sarjassa: The Rasmus pelmahti paikalle ja laittoi Ellinooran hitin uusiksi – laulaja häkeltyi täysin

Julkaistu:

vain elämää
Lauri Ylösellä oli Vain elämää -sarjassa Ellinooralle yllätys: hän kutsui ”veljensä” esittämään laulajan hittikappaleen.
Ellinooran Vain elämää -päivän viimeinen esitys kuultiin Lauri Ylöseltä, joka valitsi laulajan tuotannosta Elefantin paino -hitin.

– Sulla on tosi isoja ja raskaita kappaleita. Valitsin niistä mielestäni sen raskaimman, se sopii mun lähimenneisyyteen. On ollut kovia juttuja, mitä olen käynyt läpi, tämä biisi puhutteli mua, Ylönen selitti valintaansa.

– Se on ehdottomasti biisi, josta olen saanut eniten palautetta. Tulee tosi monta konkreettista esimerkkiä mieleen, jotka käsittelevät elämän rajallisuutta. Miten vaikeiden ja kipeiden asioiden kanssa ihmiset on tekemisissä, Ellinoora kertoi.

Ylösellä oli Ellinooralle takataskussaan myös erityinen yllätys.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olet tehnyt hienon kappaleen. Jotta siitä tuli mulle vielä diipimpi ja pääsin vielä syvemmälle, käänsin sen enkuksi. Jotta mä selviän tästä, aion pyytää taustajoukoiksi mun broidit. The Rasmus! Ylönen yllätti.
  • Katso yllä olevalta videolta The Rasmuksen esitys!
Yllätys sai 24-vuotiaan Ellinooran häkeltymään täysin.

– The Rasmus vetää mun biisin?! Terkkuja vaan sille kolmosluokkalaiselle Ellinooralle, laulaja huudahtaa häkeltyneenä.


The Rasmuksen englannin kielinen, tummanpuhuva ja voimakas esitys veti Ellinooran liikutuksesta sanattomaksi.

– Kiitos tosi paljon! Tämä sopii teille, teidän biisiksi, hän sanoi.

Ylönen vihjaili, että maailmalla erittäin suosittu The Rasmus saattaisi ottaa Ellinooran kappaleen jatkossa settilistaansa.

– Kenties toi pitää vetää jossain Meksikon festareilla parin kuukauden päästä, Ylönen myhäili.

– Vaikka on parikymmentä vuotta veivannut, niin mua ei ole varmaan koskaan jännittänyt noin paljon. Olin ihan kusessa! Jännitti ihan sairaasti, koska se oli sulle, The Rasmuksen rumpali Aki Hakala tunnusti esityksen jälkeen Ellinooralle.

Henkilökohtainen kappale

Ellinoora kertoi Vain elämää -ohjelmassa Elefantin paino -kappaleen olevan juuri se, josta hän saa yleisöltä eniten palautetta. Riipaisevan laulun kantavia teemoja ovat muun muassa vastoinkäymiset ja niistä selviytyminen.

– Paljon on kyselty suoraan sitä, mikä se mun Elefantin paino on. En ole halunnut vastata siihen, koska musta tuntuu, että biisin fokus menee väärään paikkaan, Ellinoora sanoi ohjelmassa.

Laulaja kertoi ensimmäistä kertaa julkisuudessa, mistä kappale on saanut alkunsa. Ellinoora herkistyi kertoessaan Satulinnan pirttipöydän äärellä istuville artisteille tarinan laulun takana.

– Mun isälle meinasi vuonna 2002 käydä huonosti. Hänen elämänsä meinasi loppua, Ellinoora kertoi.

– Olin silloin vielä aika pieni. En täysin ymmärtänyt, mikä tilanne oli, mutta tajusin, että jokin on muuttunut. Kun se toinen, jonka oli ajatellut vahvana, onkin yhtäkkiä tosi hauras, siinä menee roolit tosi sekaisin.

Lopulta Ellinooran isälle kävi hyvin, mutta tapahtuma jätti silti jälkensä nuoreen laulajaan.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt