Vain elämää

Ellinoora puhuu ensimmäistä kertaa elämänsä raskaimmasta kokemuksesta – murtuu kyyneliin Vain elämää -ohjelmassa: ”Isäni elämä meinasi loppua”

Julkaistu:

vain elämää
Ellinoora avaa Vain elämää -ohjelmassa hänelle raskasta kokemusta, jonka pohjalta on syntynyt hittikappale Elefantin paino.
Vuonna 2016 julkaistu Elefantin paino on kappale, joka nosti laulaja-lauluntekijä Ellinooran suuren yleisön tietoisuuteen. Hän kertoo kappaleen olevan juuri se, josta hän saa yleisöltä eniten palautetta. Riipaisevan laulun kantavia teemoja ovat muun muassa vastoinkäymiset ja niistä selviytyminen.

– Paljon on kyselty suoraan sitä, mikä se mun Elefantin paino on. En ole halunnut vastata siihen, koska musta tuntuu, että biisin fokus menee väärään paikkaan, Ellinoora sanoo ohjelmassa.

Ohjelmassa hän kertoo ensimmäistä kertaa julkisuudessa, mistä kappale on saanut alkunsa. Ellinoora herkistyy kertoessaan Satulinnan pirttipöydän äärellä istuville artisteille tarinan laulun takana.

– Mun isälle meinasi vuonna 2002 käydä huonosti. Hänen elämänsä meinasi loppua, Ellinoora aloittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tuskalliset muistot saavat hänen silmänsä täyttymään kyynelistä.

– Tämä on aika vaikeaa, hän huokaa.

– Olin silloin vielä aika pieni. En täysin ymmärtänyt, mikä tilanne oli, mutta tajusin, että jokin on muuttunut. Kun se toinen, jonka oli ajatellut vahvana, onkin yhtäkkiä tosi hauras, siinä menee roolit tosi sekaisin.

Lopulta asiat järjestyivät, mutta tapahtunut on jättänyt pysyvän jäljen Ellinooraan.

– Vuodet meni eteenpäin ja kaikki meni loppupeleissä hyvin. Kiva, että voi sanoa näin. Aina ei mene niin huonosti kuin ajattelisi.

Kuuntele alla olevalta videolta Ellinooran Elefantin paino -kappale:Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Ellinoora kuvailee kokeneensa elämässään monia rankkoja juttuja, joiden käsittelemiseen on auttanut puhuminen terapeutin kanssa.

– Mulle on sattunut tässä 18-24 -vuotiaana tosi paljon asioita. Ehkä olen onnellinen sitten kolmekymppisenä. On ollut hyvä käydä juttuja läpi, että niitä kuuntelee joku ammattilainen. Ei sen pitäisi olla mikään tabu, että käy esimerkiksi terapiassa. Se selvittää omaa päätä tosi hyvin.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt