Vain elämää

Onko tässä Vain elämää -ohjelman historian kovin veto? Katsojat ylistävät Pepe Willbergin mahtipontista tulkintaa: ”Jäätävä veto”

Julkaistu:

vain elämää
Vain elämää -ohjelmassa kuullaan Pepe Willbergin tulkinta kappaleesta In My Life.
Lauri Ylösen Vain elämää -päivän viimeinen esitys kuullaan itse legendalta, Pepe Willbergiltä. Pepe on valinnut tulkittavaksi The Rasmuksen In My Life -kappaleen. Pepe kertoo löytäneensä kappaleesta useita yhtäläisyyksiä omaan elämäänsä.

– Tämä laulu olisi voinut ilmestyä jo joskus 70-luvun alkuvuosina. Teksti sattui aika moneen mun elämäni varrella olleeseen kohtaan, Pepe kertoo.

Kappale on tärkeä myös Lauri Ylöselle.

– Jos mun elämää katsoo ulkopuolelta, se varmaan näyttää epäreilun onnekkaalta ja helpolta, mutta tää biisi esimerkiksi on syntynyt sen jälkeen, kun päätin lopettaa koulun kesken. Lopetin lukion ekalla, että voin panostaa kaiken siihen, että herään aamulla, tartun kitaraan ja alan väsää biisejä. Mulla ei ollut ihmissuhteita, tyttöystäviä, ystäviäkään. Olin naimisissa bändin kanssa ja tein kaikkeni sen eteen, että se meni eteenpäin, Lauri kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pepe sanoo pystyvänsä samaistumaan Laurin kertomaan.

– Parisuhteissa, joissa olen elänyt, vaikka ollaan yhdessä, on yksin. Ei pään sisään kukaan pääse, vaikka haluaisitkin, Pepe miettii.

Pepen vahva tulkinta on upeaa kuultavaa ja Lauri tunnustaa olevansa suuri Pepe-fani.

– Tajuton! Himmeä voima. Rakastan sun ääntä! Siinä oli jotain niin maagista, olen vieläkin vähän sanaton. Sun ääni, ja se, että fanitan sua ihan hirveästi, se oli mulle todella merkittävä veto, Lauri kiittää Pepeä.

Myös katsojat innostuivat Willbergin tulkinnasta.

– Pepe on hiljaa, menee lavalle ja putsaa pöydän, mitä sitä turhaan löpisemään. Mahtavaa.

– No nyt on mahtipontista. Pepe yllätti ainakin itseni, myönnetään.

– Jumalauta, Pepeltä jäätävä veto! Wow!

– Aivan uutta Pepeä. Mahtavaa.

– Pepe alkaa lämmetä ja yhtäkkiä se on jumalauta liekeissä! Huhhuh! Kylmikset.

– Mestari Lavalla.
Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt