Vain elämää

Pyhimyksen tulkinta Rakkauslaulusta lyö Lauri Ylösen ällikällä – viimeistelee vedon kansainvälisellä käsimerkillä: ”Saatiin matto alta”

Julkaistu:

vain elämää
Pyhimys tulkitsee Laurin päivänä The Rasmuksen Rakkauslaulun, joka on yhtyeen ensimmäisiä kappaleita.
Vain elämää -ohjelmassa kuullaan todellinen harvinaisuus, sillä Pyhimys tulkitsee The Rasmus -yhtyeen Rakkauslaulun. Kyseessä on toinen bändin kahdesta suomenkielisestä biisistä.

– Olen aina tykännyt asioista, jotka ovat vähän huumorin ja vakavasti otettavan rajamailla. Mä en tietenkään englanniksi ruvennut tähän räppäämään, joten valitsin teidän suomenkielisen biisin, Pyhimys pohjustaa valintaansa.

– Oh My God! Lauri Ylönen huudahtaa.

Lauri kertoo Rakkauslaulun olevan yhtyeen ensimmäisiä kappaleita ja erittäin tärkeä osa The Rasmuksen historiaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

–  ”Uralta löytyy monia tärkeitä käännekohtia, mutta yksi on tämä meidän ensimmäinen EP. Kerättiin rahaa tätä varten liisteröimällä julisteita Helsingissä. Saatiin lopulta sen verran kasaan, että meillä oli mahdollisuus tehdä neljän biisin äänite. Se oli tosi tärkeä juttu meille, Lauri muistelee uran alkua.

– Rakkauslaulu oli kotibileissä sepitetty vähän niin kuin vitsibiisi. Se on hyvä esimerkki biisistä, jota ei liikaa paineta, se syntyy puhtaasta onnesta ja hauskanpidosta, Lauri sanoo.


Pyhimyksen tekemät muutokset lyövät Laurin ällikällä, eikä kappale ole ollenkaan sellainen mitä hän oli odottanut. Pyhimys viimeistelee esityksensä näyttämällä keskisormea, joka on Laurin mukaan jännittävä lisä esitykseen.

– Vau, kiitos! Mikä twisti, aika ylläri! Meni tosi diipiksi. Todella liikuttava, toi tuli todella puun takaa! Lauri ihailee.

– Mikon hahmo tai persoona, joksi hän tekeytyy räpätesssään, on tosi miellyttävä, rakastettava ja sympaattinen tyyppi. Kun viimeisteltiin keskarilla tämä koko homma, saatiin matto alta, artisti miettii.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt