Vain elämää

Evelina täräytti tiskiin oman versionsa The Rasmuksen F-F-F-Falling-hitistä – Lauri Ylönen ei ole pysyä nahoissaan: ”Törkeen makee!”

Julkaistu:

vain elämää
Tänään perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Lauri Ylösen päivää. Evelina ottaa käsittelyynsä The Rasmuksen jättihitti
Suositun Vain elämää -musiikkiohjelman yhdeksäs kausi käynnistyy tänään perjantaina Lauri Ylösen jaksolla. Ylöstä on kosiskeltu mukaan ohjelmaan jo aikaisemmin, mutta vasta nyt The Rasmus -yhtyeen nokkamies oli valmis ottamaan osaa sarjaan.

– Mua on pyydetty tähän ohjelmaan aikaisemminkin, ja olen kieltäytynyt, koska mua on pelottanut tällaiseen sosiaaliseen tilanteeseen ryhtyminen, yli 20 vuoden musiikkiuran tehnyt Ylönen sanoo kameroille jakson alussa.

Lauri Ylösen päivän esitykset aloittaa Emma-gaalassa vuoden naissolistina palkittu Evelina, joka tulkitsee The Rasmus -yhtyeen hittiä F-F-F-Falling.

Kappale on tuttu poptähdelle hänen omasta lapsuudestaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mä valitsin biisin, jota olen popittanut 7-vuotiaana sellaisesta old school -mankasta ja laulanut mukana, Evelina kertoo innoissaan.


Lauri Ylönen naurahtaa, että kappale sai ilmestyttyään nuivan vastaanoton osalta kuulijoista.

– Muistan, kun jengi sanoi, että jätkät, ei tuollaista musaa voi vetää, toi on ihan hirveetä, Lauri Ylönen kertoo F-F-F-Falling-biisistä.

Kappaleesta muodostuu Evelinan käsittelyssä moderni pop-versio, joka tempaa Vain elämää -tähdet mukaansa.

– Törkeen makee versio! Miten voi saada 17 vuotta vanhan biisin kuulostamaan niin freshiltä, urbaanilta ja tän päivän jutulta! Ihana kuulla tuo eri äänellä. Sä vedit täysillä, satakymmenen prossaa! Lauri hämmästelee.


– Hitto, mikä soundi! Mulle tuli Amy Winehouse -vibat tuosta! Mahtavaa, Ellinoora ihastelee.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt