Vain elämää

Ensimmäinen maistiainen Vain elämää -ohjelmasta julki – Lauri Ylönen jää sanattomaksi: ”Kylmät väreet!”

Julkaistu:

vain elämää
Vain elämää -ohjelman yhdeksäs kausi alkaa perjantaina Lauri Ylösen päivällä.
Vain elämää -ohjelman uusi kausi starttaa perjantaina Lauri Ylösen päivällä. Ellinoora laittaa The Rasmuksen kappaleen aivan uuteen uskoon suomenkielisellä sanoituksella.

– Minulle tuli mieleen intuitiona yksi biisi, sitten vaihdoin sen, mutta ajattelin, että pakko mun on seurata intuitiota. Teen itseäni kohtaan väärin, jos en vedä sitä, Ellinoora sanoo.

Ellinooran valinta on Funeral Song.

– Vau, yksi mun omista suosikeista. Biisi kertoo siitä, että olen joskus ollut töykeä ja huonotapainen, huonosti osannut lopettaa parisuhteen. Joskus on vaikeaa pistää stoppi asioille, kun ajattelee, että loukkaa toista ihmistä, Lauri Ylönen kertoo kappaleen taustasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ellinooran esitys tekee Lauriin syvän vaikutuksen.

– Tyyppi osaa laulaa! Mielettömät sanat, Lauri hehkuttaa.

– Maailma on saanut sinusta ihan mahtavan biisintekijän ja laulajan, Anne Mattila ihailee.

– Sydän verellä vedetty, Tuure Kilpeläinen toteaa.

– Onhan se totta, että ihmiset eivät uskalla, koska pelottaa. On se asia mikä tahansa, tunteminen tai Vain elämää -leirille lähteminen, niin pyrin omalla toiminnallani kannustamaan siihen, että kun täällä ollaan todistettavasti vain kerran, niin siitä kannattaa ottaa kaikki irti, Ellinoora sanoo.

– Kiitos ihanasta versiosta. Toi biisi on mulle todella henkilökohtainen ja tärkeä. Kylmät väreet meni alusta loppuun. Veti sanattomaksi, Lauri sanoo.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt