Vain elämää

Danny paljastaa tv:ssä: aloitti musaharrastuksen vikitelläkseen tyttöjä – ”Erinomainen silta rakentaa ihmissuhteita”

Julkaistu:

vain elämää
Danny kertoo Vain elämää -ohjelmassa, että hurahti rock’n’rolliin Chuck Berryn ansiosta.
Torstaina Vain elämää -ohjelmassa nähdään jatkot-päivä, jossa artistit esittävät heille itselleen merkityksellisiä kappaleita.

Danny valitsi omaksi kappaleekseen suuren hitin 60-luvulta.

– Kun olin nuorempi, Amerikassa syntyi mies nimeltä Chuck Berry. Hän hypnotisoi suurimman osan maailman laulajista ja hänet on valittu maailman 4. merkittävimmäksi säveltäjäksi. John Lennon sanoi, että jos rock’n’rollille pitäisi saada uusi nimi, se olisi Chuck Berry. Tämä laulu on nimeltään Roll Over Beethoven, Danny kertoi.

– Hieno biisi, mun suosikki! Arttu Wiskari huudahti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Musiikki on erinomainen silta rakentaa ihmissuhteita. Veljeni kanssa rupesimme soittamaan kitaraa ja koetettiin löytää oikeita kappaleita, jotta me olisimme päässeet tyttöjen tajuntaan, Danny muisteli.


60-luvun rock-musiikki inspiroi Dannya oman uransa alkuaikoina suuresti.

– Syntyi sellainen rock’n’roll -kulttuuri, joka minun sukupolvelleni oli se, joka niittasi niin voimakkaasti sieluun, että oli pakko siirtyä alalle, Danny sanoi.

Menevä ja räväkkä tulkinta nosti tunnelman kattoon. Danny tykitti kappaleen sellaisella energialla, että artistien päätä huimasi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Rock’n’rollilla on vaan niin mahtava vaikutus, siinä kaikki vaivat ja iät kuule unohtuu! Mira Luoti mietti iloisesti Dannyn esitystä.

Vain elämää ja kaikki biisit -jakso perjantaina kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt